Akersposten

Så gikk det helt galt igjen!

Slik så det ut etter onsdagens lekkasje ned mot Slemdalsveien. Natt til fredag har det gått utover Slemdalsveien igjen, nesten på samme sted. Veien er delvis stengt fredag morgen. Foto: Fredrik Eckhoff

Natt til i dag, fredag, var det Slemdalsveien det gikk verst utover.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2016 kl 09:05

FRØEN: Det er bare to døgn siden en vannledning røk i Lille Frøens vei og skylte enorme mengder vann nedover mot Slemdalsveien og ødela mye både på vei og fortau.

Natt til fredag skjedde det igjen, litt lenger ned, slik at trafikerte Slemdalsveien fikk lide mest.

Politiet kunne tidlig natt til fredag melde om ny vannlekkasje, på høyde med Frøen stasjon i Slemdalsveien. Senere på natten meldte de om mye vann i området, men at lekkasjen var stanset.

"Slemdalsveien undersøkes med tanke på undergraving. Det er trolig skylt bort endel fyllmasse under asfalten i forbindelse med lekkasjen» skrev politiet.

Mellom klokken fem og seks fredag morgen ble så et av kjørefeltene holdt åpent for trafikk, med lysregulering på stedet til skaden var utbedret.

Når Akersposten snakker med politiet like før klokken ni, er det fremdeles trafikk bare i ett felt, og det er uklart når begge felt er åpne.

– Det kan være en undergraving, altså fyllmasse som har blitt dratt bort av lekkasjen under asfalten. Potensielt kan bilister dermed kjøre og falle rett gjennom asfalten, sa Vidar Pedersen til VG tidligere fredag morgen.

Flere saker på Akersposten.no:
Her herjet vannet natt til onsdag

Røa: – Vi spiller for bronse

Sjekk hva som skjer med nærbutikken

De tøffeste av de tøffe rundt og på Bogstadvannet

Vurderer å bygge høyt ved alle stasjoner på t-banen

Nye Hovseterhjemmet med takterrasse og champagneutsikt

Vil rive 8 villaer i "vernet" område

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...