ANNONSE
Annonse

Så gikk det helt galt igjen!

Slik så det ut etter onsdagens lekkasje ned mot Slemdalsveien. Natt til fredag har det gått utover Slemdalsveien igjen, nesten på samme sted. Veien er delvis stengt fredag morgen. Foto: Fredrik Eckhoff

Natt til i dag, fredag, var det Slemdalsveien det gikk verst utover.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2016 kl 09:05

ANNONSE
Annonse

FRØEN: Det er bare to døgn siden en vannledning røk i Lille Frøens vei og skylte enorme mengder vann nedover mot Slemdalsveien og ødela mye både på vei og fortau.

Natt til fredag skjedde det igjen, litt lenger ned, slik at trafikerte Slemdalsveien fikk lide mest.

Politiet kunne tidlig natt til fredag melde om ny vannlekkasje, på høyde med Frøen stasjon i Slemdalsveien. Senere på natten meldte de om mye vann i området, men at lekkasjen var stanset.

"Slemdalsveien undersøkes med tanke på undergraving. Det er trolig skylt bort endel fyllmasse under asfalten i forbindelse med lekkasjen» skrev politiet.

Mellom klokken fem og seks fredag morgen ble så et av kjørefeltene holdt åpent for trafikk, med lysregulering på stedet til skaden var utbedret.

Når Akersposten snakker med politiet like før klokken ni, er det fremdeles trafikk bare i ett felt, og det er uklart når begge felt er åpne.

– Det kan være en undergraving, altså fyllmasse som har blitt dratt bort av lekkasjen under asfalten. Potensielt kan bilister dermed kjøre og falle rett gjennom asfalten, sa Vidar Pedersen til VG tidligere fredag morgen.

Flere saker på Akersposten.no:
Her herjet vannet natt til onsdag

Røa: – Vi spiller for bronse

Sjekk hva som skjer med nærbutikken

De tøffeste av de tøffe rundt og på Bogstadvannet

Vurderer å bygge høyt ved alle stasjoner på t-banen

Nye Hovseterhjemmet med takterrasse og champagneutsikt

Vil rive 8 villaer i "vernet" område

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse