Akersposten

«Så et dådyr, slet seg fra båndet»

Akila er savnet etter at hun slet seg der hun sto bundet i Sørkedalen tirsdag. Foto: Privat

Har du sett Akila? Tispen slet seg mens den sto i bånd ved Skansebakken tirsdag ettermiddag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2018 kl 20:58

SØRKEDALEN: «Hunden vår Akila ble borte i dag 13.03.18 ettermiddag, ved Slora, Skansebakken mot Heggeli i Sørkedalen i Oslo. Hun så et dådyr og slet seg fra båndet og løp etter det.»

Det skriver eieren til Akila, Karianne Klungseth Ullah, i en melding på Facebook-gruppen Rømlingen tirsdag kveld.

Eieren opplyser også:
«Akila er en blandingshund (Siberian Husky, Pointer, Berner Sennen, Flat coated Retriever), tispe på 4 år. Hunden har strupehalsbånd, rosa refleksbånd og leiebånd. Hun er chippet. Politi og Falck er varslet. Vær så snill å del dette og ring gjerne 40041513 hvis noen finner henne.»

Til Akersposten sier eieren at hun er redd hunden kan ha satt seg fast.

– Hun har kobbelet på to meter hengende etter seg, sier hun. Hun forteller at det er mange som har hjulpet til med leting i ettermiddag og i kveld.

– Men det er så dypt med snø at det er veldig slitsomt, sier hun.

LES OGSÅ: Folkefesten i Kollen: "Charterferie, afterski, 17.mai og russefest – alt på én gang!"

Falt under t-banevogn og ble hardt skadet

Foreslår å åpne gangvei i Holmenkollåsen for biltrafikk etter kaoset i Kollen

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...