Akersposten

«Så er byråden og MDG på med sitt tunnelsyn igjen»

Bydelsutvalgsleder i Vestre Aker, Lars Asbjørn Hanssen (H)

"Holder du ikke det du lover, Raymond?" spør BU-leder Lars Asbjørn Hanssen (H).

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2018 kl 10:34

Så er byråden og MDG på med sitt tunnelsyn igjen. Vanligvis har en tunnel både en inngang og en utgang, men byråd Berg og MDG befinner seg inne i en mørk tunnel det ikke er noen ende på. Nå vil de utrede enda en gang miljøtunnelen på Røa. Begrunnelse: De vil skåne de hus som blir berørt av en eventuell bygging av tunnel. Nå foreligger det to alternativer: 1.En kort tunnel der 10-12 hus må rives. 2. En lang tunnel, da må to hus rives. BU går for alternativ to som klart det beste alternativet. Både best for miljøet og færrest hus blir berørt.

MDG og byrådet har her vist den største omsorg for å bevare to hus på Røa, men bare i forbindelse med bygging av tunnel og bare når det gjelder to hus. Dette er det samme partiet som raserer over 100 hus og hjem på Smestad. Som vil rive historiske småhus i Røa sentrum til fordel for høye boligblokker. Som om ikke det er nok, hvis det skulle bli en tunnel, så vil de gå for det forslaget som berører flest hus og den dårligste miljøløsningen! Er det mulig?

Hvordan ha tillit til en politikk som bygger sin argumentasjon på en slik logikk?

Heldigvis er Eirik Lae Solberg fra Høyre klinkende klar her: "Under forhandlingene i fjor ble det bestemt at miljøtunnel på Røa står fast. Vi forutsetter at byrådspartiene holder avtalen som er inngått og finansierer tunnelen gjennom Oslo pake 3."

Holder du ikke det du lover, Raymond?

Byråd Berg sier det blir tøffe prioriteringer når de skal fordele midlene som ligger inne i Oslopakke 3 og er derfor åpen for å velge bort Røatunnelen.

Tøffe prioriteringer til valget neste år? Burde ikke bli det med slike samarbeidspartnere.

Lars Asbjørn Hanssen (H)
BU-leder Vestre Aker

Les (Aftenposten): Røatunnelen kan bli skjøvet ut i en uviss fremtid

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...