ANNONSE
Annonse
Akersposten

Så å si utsolgt på rekordtid

NÆRMEST UTSOLGT: Kun 12 av 206 leiligheter er per dato til salgs. Resten er gått. Skisse: Profier/Cogito

Leilighetene i prosjektet "Lilleaker Vest" har gått unna. I løpet av noen uker er nesten alle de 206 leilighetene solgt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2016 kl 16:43

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: 206 leiligheter i «Lilleaker Vest» er tilnærmet utsolgt etter bare noen uker i markedet. Leiligheter fra 43 til 177 kvadratmeter med en kvadratmeterpris på opptil 90 000 kroner har ikke skremt noen.

Eventyrlig

- Det har vært en eventyrlig interesse for disse leilighetene. Samtidig er det litt som forventet. Dette blir et flott boligområde med sin nærhet til god kommunikasjon, Lysakerelva med sine parkmessige grøntarealer og CC Vest i umiddelbar nærhet. Nå er det bare 12 flotte leiligheter igjen til salgs, sier markedsansvarlig for prosjektet, Kristen Rikter-Svendsen i Profier.

Les også: Han bygger "nye" Lilleaker

Lokalt prosjekt

Han viser til at dette er et boligprosjekt som i hovedsak har trukket folk fra nærområdet.

- Jeg har truffet mange hyggelige familier og folk fra Ullern, Bestum, Lilleaker, og også fra Jar og områdene langs Vollsveien. Det som kjennetegner området er at mange bor i hus eller leiligheter som er usentrale i forhold til kollektivtransport og handel. Mange vil gjerne bo mer sentralt. I forhold til prosjektet vi har ansvaret for i for eksempel «Harbitzalleen», er «Lilleaker Vest» et mer lokalt prosjekt. Jeg har selv vokst opp i bydelen og gått på Lilleaker og Øraker skole. Det har vært morsomt å møte alt fra gamle lærere til foreldre av tidligere skolekamerater som vil flytte hit, sier Rikter-Svendsen.

Les også: Slik blir "Lysaker by"

MOT FJORDEN: Leilighetsblokkene ligger opp mot Lilleakerbanen. CC Vest ses nedenfor boligområdet. Skisse: Profier/Cogito

Få barnefamilier

Det er liten grunn til å tro at selv med en betraktelig boligøkning i strøket, vil det bli lite press på barnehager og skoler i området.

- Det er få barnefamilier som flytter inn. Det mest typiske klientellet er godt voksne med egen bolig, som vil flytte til en sentral og arealeffektiv leilighet. I tillegg er en del mindre leiligheter, hvor det kommer yngre klientell som er i etableringsfasen.

Det er Mustad Eiendom som som står bak utbyggingen av de nye boligene. Prosjektet får store grøntarealer anlagt på lokket, som kommer som en forlengelse av Granfoss-tunnelen.

Les også: Høyre aksepterer ikke usikkerhet om Røatunnel