Akersposten

Så å si utsolgt på rekordtid

NÆRMEST UTSOLGT: Kun 12 av 206 leiligheter er per dato til salgs. Resten er gått. Skisse: Profier/Cogito

Leilighetene i prosjektet "Lilleaker Vest" har gått unna. I løpet av noen uker er nesten alle de 206 leilighetene solgt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2016 kl 16:43

LILLEAKER: 206 leiligheter i «Lilleaker Vest» er tilnærmet utsolgt etter bare noen uker i markedet. Leiligheter fra 43 til 177 kvadratmeter med en kvadratmeterpris på opptil 90 000 kroner har ikke skremt noen.

Eventyrlig

- Det har vært en eventyrlig interesse for disse leilighetene. Samtidig er det litt som forventet. Dette blir et flott boligområde med sin nærhet til god kommunikasjon, Lysakerelva med sine parkmessige grøntarealer og CC Vest i umiddelbar nærhet. Nå er det bare 12 flotte leiligheter igjen til salgs, sier markedsansvarlig for prosjektet, Kristen Rikter-Svendsen i Profier.

Les også: Han bygger "nye" Lilleaker

Lokalt prosjekt

Han viser til at dette er et boligprosjekt som i hovedsak har trukket folk fra nærområdet.

- Jeg har truffet mange hyggelige familier og folk fra Ullern, Bestum, Lilleaker, og også fra Jar og områdene langs Vollsveien. Det som kjennetegner området er at mange bor i hus eller leiligheter som er usentrale i forhold til kollektivtransport og handel. Mange vil gjerne bo mer sentralt. I forhold til prosjektet vi har ansvaret for i for eksempel «Harbitzalleen», er «Lilleaker Vest» et mer lokalt prosjekt. Jeg har selv vokst opp i bydelen og gått på Lilleaker og Øraker skole. Det har vært morsomt å møte alt fra gamle lærere til foreldre av tidligere skolekamerater som vil flytte hit, sier Rikter-Svendsen.

Les også: Slik blir "Lysaker by"

MOT FJORDEN: Leilighetsblokkene ligger opp mot Lilleakerbanen. CC Vest ses nedenfor boligområdet. Skisse: Profier/Cogito

Få barnefamilier

Det er liten grunn til å tro at selv med en betraktelig boligøkning i strøket, vil det bli lite press på barnehager og skoler i området.

- Det er få barnefamilier som flytter inn. Det mest typiske klientellet er godt voksne med egen bolig, som vil flytte til en sentral og arealeffektiv leilighet. I tillegg er en del mindre leiligheter, hvor det kommer yngre klientell som er i etableringsfasen.

Det er Mustad Eiendom som som står bak utbyggingen av de nye boligene. Prosjektet får store grøntarealer anlagt på lokket, som kommer som en forlengelse av Granfoss-tunnelen.

Les også: Høyre aksepterer ikke usikkerhet om Røatunnel

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...