Akersposten

Røarevyen har funnet sin nye scene

Nå er lokalet og tidspunkt spikret for neste Røarevy. Her er skrivegruppen, fra v: Ingrid Lohne, Frøydis Alvær, Anton Rygg (liggende foran), Karoline G. Herlofsen, Gerhard Gregersen Seland (bak), Ellen Steina og Hege Dyrhaug Moe. Martin Selfors og Åse Olving Lund var ikke tilstede. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Det skulle være Røarevyen 2018, men blir i stedet Røarevyen 2019. Problemene med å finne et passende lokale er løst!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2018 kl 20:39

RØA: Alle gode ting er tre, og det er den tredje utgaven av Røarevyen som nå er under oppseiling. De to foregående revyene har gått av stabelen i aulaen på Hovseter skole.

«Ifølge kalenderen skulle vi ha vært godt i gang med øving til Røarevyen nå. Dessverre har det tatt tid å finne nye lokaler ettersom Hovseter skole ikke har kapasitet til å huse oss denne gangen. Men vi gir oss ikke!»

Vil lage folkefest

Det skriver Røarevyen, eller Røa Revy- og Teaterskap, i sitt nyhetsbrev. Revyen, som først skulle spilles i november eller desember i år, har fått nytt tidspunkt.

«Nå blir det revy i midten av mars på Samfunnshus Vest – i Røas storstue! Der skal vi lage folkefest og vise at det er midt på Røa den kulturelle møteplassen i Vestre Aker bør ligge,» står det i nyhetsbrevet.

«Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang igjen, og ser frem til å samarbeide med tidligere aktive revymakere og nye hender som vil hjelpe til. Her blir det behov for skuespillere, korister, noen som kan sminke, folk til å drifte kaféen og billettsalget og ta ansvar for kostymer og rekvisitter og andre små og store oppgaver.»

Røa Revy- og Teaterskap oppfordrer interesserte til å ta kontakt.

«Blir med på laget! Alle som har lyst til å stå på scenen eller være med i støtteapparatet er hjertelig velkommen!»

Medlemmer av teatergruppen og andre som kan være interessert i å gjøre en innsats for Røarevyen, bes melde seg, og det skal være et møte i gruppen fredag 16. november klokken 19.

«Der vil vi fortelle litt om de ulike arbeidsgruppene og du kan melde deg på hvis du har lyst. Vi trenger mange hender!» står det i nyhetsbrevet.

Det er også mulig å komme i kontakt med revygruppen på epost: ellen.oms@montessori.no. Du kan også følge Røarevyen på Facebook og på nettsiden.

LES OGSÅ: – Vi merker at det er forventninger

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...