ANNONSE
Annonse
Akersposten

Røarevyen har funnet sin nye scene

Nå er lokalet og tidspunkt spikret for neste Røarevy. Her er skrivegruppen, fra v: Ingrid Lohne, Frøydis Alvær, Anton Rygg (liggende foran), Karoline G. Herlofsen, Gerhard Gregersen Seland (bak), Ellen Steina og Hege Dyrhaug Moe. Martin Selfors og Åse Olving Lund var ikke tilstede. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Det skulle være Røarevyen 2018, men blir i stedet Røarevyen 2019. Problemene med å finne et passende lokale er løst!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2018 kl 20:39

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Alle gode ting er tre, og det er den tredje utgaven av Røarevyen som nå er under oppseiling. De to foregående revyene har gått av stabelen i aulaen på Hovseter skole.

«Ifølge kalenderen skulle vi ha vært godt i gang med øving til Røarevyen nå. Dessverre har det tatt tid å finne nye lokaler ettersom Hovseter skole ikke har kapasitet til å huse oss denne gangen. Men vi gir oss ikke!»

Vil lage folkefest

Det skriver Røarevyen, eller Røa Revy- og Teaterskap, i sitt nyhetsbrev. Revyen, som først skulle spilles i november eller desember i år, har fått nytt tidspunkt.

«Nå blir det revy i midten av mars på Samfunnshus Vest – i Røas storstue! Der skal vi lage folkefest og vise at det er midt på Røa den kulturelle møteplassen i Vestre Aker bør ligge,» står det i nyhetsbrevet.

«Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang igjen, og ser frem til å samarbeide med tidligere aktive revymakere og nye hender som vil hjelpe til. Her blir det behov for skuespillere, korister, noen som kan sminke, folk til å drifte kaféen og billettsalget og ta ansvar for kostymer og rekvisitter og andre små og store oppgaver.»

Røa Revy- og Teaterskap oppfordrer interesserte til å ta kontakt.

«Blir med på laget! Alle som har lyst til å stå på scenen eller være med i støtteapparatet er hjertelig velkommen!»

Medlemmer av teatergruppen og andre som kan være interessert i å gjøre en innsats for Røarevyen, bes melde seg, og det skal være et møte i gruppen fredag 16. november klokken 19.

«Der vil vi fortelle litt om de ulike arbeidsgruppene og du kan melde deg på hvis du har lyst. Vi trenger mange hender!» står det i nyhetsbrevet.

Det er også mulig å komme i kontakt med revygruppen på epost: ellen.oms@montessori.no. Du kan også følge Røarevyen på Facebook og på nettsiden.

LES OGSÅ: – Vi merker at det er forventninger