ANNONSE
Annonse

Røa Senter fornyer seg med tre nye butikker

NYE BUTIKKER: Allerede stamkunde Kristin Eline Riseng er fornøyd med nye kjedebutikker, her sammen med butikksjef hos Vita, som åpnet på Røa torsdag, Janne Bromark. Foto: Fredrik Eckhoff

– Jeg har savnet denne type kjedebutkker på Røa, sier Kristin Eline Riseng, som allerede på åpningsdagen på Vita forteller at hun kommer til å bli stamkunde.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2016 kl 13:47

ANNONSE
Annonse

RØA: Tre nye kjedebutikker kommer i disse dager på Røa, to av dem er allerede åpnet. Nille åpnet i slutten av april, Interoptik kommer 2. juni, og torsdag morgen åpnet altså Vita. Alle tre butikker ligger ut mot Vækerøveien, sammen med blant andre Baker Hansen og Vitus Apotek.

Kjedebutikker

– Nå blir det en fin rekke med butikker her, sier Janne Bromark, butikksjef i den nyåpnede Vita-butikken. Hun er akkurat ferdig med å ta i mot de første kundene som sto i kø klokken ni og sikret seg en goodiebag og åpningstilbud på 25 prosent på alle varer.

– Tilbudet, som varer frem til lørdag, trekker nok litt ekstra, smiler butikksjefen, som har fartstid i Vita fra både Sandvika og Storgaten.

Regionssjef hos Vita, Unni Langlo Andersen, er også plass på åpningen, og hun forteller at de lenge har snust på akkurat Røa, og de har i flere år blitt oppfordret til å åpne butikk akkurat her.

Hun forteller at kundene på Røa møter en typisk Vita-butikk.

– Styrken vår er bredden i sortimentet. Det vi er store på, er makeup og hårfarge, sier Langlo Andersen til Akersposten.

Kristin Eline Riseng fra Hovseter er godt fornøyd med de nye butikkene som har åpnet på Røa, både Vita og Nille.

– De er et flott tilskudd til nærmiljøet, så slipper vi å reise så langt. Jeg har savnet litt sånne kjedebutikker på Røa, sier hun, og varsler butikksjefen bak kassen at hun kommer til å bli stamkunde.

Gode naboer

I nabolokalet her Nille holdt til i en måned, og Ida Lundøy Pedersen bak kassen kan fortelle at hun har møtt veldig mange blide kunder siden starten.

NYTT: Nille og Ida Lundøy Pedersen har vært i gang i en måned på Røa Senter.


– Folk sier at de liker at vi har kommet til Røa, sier Lundøy Pederse, som forteller at dette er en typisk, ny Nille-butikk.

– Vi er allerede gode naboer, sier Vitas butikksjef Janne Bromark.

En tredje kjedebutikk som snart åpner dørene i samme rekke, er altså Interoptik, som 2. juni åpner der Posten tidligere holdt til.

LES OGSÅ:

– Røatunnel trolig ute av Oslopakke 3

Røa: Posten nedlagt, Posten åpnet


Slik slår du et slag for Røarevyen 2016

10-etasjers blokker langs Mærradalen

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse