Akersposten

Røa-seniorer ble «sitt vakreste seg»

Røa-seniorer fikk hjelp og tips til å vise seg fra sitt vakreste. Foto: Røa seniorsenter

– Selv om jeg er blitt pensjonist, betyr det ikke at jeg ikke er forfengelig, sa en av brukerne på Røa seniorsenter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2016 kl 15:42

RØA: Sånn startet det hele, da en av Røa seniorsenters brukere ble spurt om vedkommende kunne tenkt seg å lære mer om fargevalg og sminke. Onsdag 23. november arrangerte dermed Røa seniorsenter workshop med overskriften «Ditt vakreste deg».

– Vi har tidligere hatt workshop innen bekledning med moteblogger og stylist Wenche Veiersted, og da var dette stor suksess. Denne gangen tenkte vi at vi kunne ta det et skritt videre, og ha mer fokus på sminke, sier daglig leder ved Røa seniorsenter, Arne Harald Foss.

–Det handler ikke om å kjøpe masse nytt og dyrt tøy. Ofte handler det bare om å kunne sette sammen og kombinere det tøyet man allerede har i skapet, sier Wenche Veiersted, som hadde med seg Mette Låveg på sminke.

– Når det gjelder sminke, handler det også om å finne det som passer best til ens egne farger og personlighet, sier Veiersted, som nå bor i Bydel Vestre Aker, men har bodd det meste av sitt liv i USA og Tyskland. Hele livet har hun jobbet med farger og design. Også nå som hun har flyttet hjem.

Foss forteller at det hele ble en stor suksess på Røa seniorsenter, og allerede før det var over, var det etterspørsel etter ny workshop.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...