Akersposten

Røa Revy- og TeaterSkap arrangerer festkonsert på golfklubben

ÅPNER KONSERTEN: Vise Versa er godt kjent og dette koret er vel verdt besøket alene. Foto: Vise Versa

Festkonserten er førstkommende torsdag, 16 november, med flere spennende og lokale artister.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

BOGSTAD: - Torsdag kveld blir en festaften. Da samles musikk- og revyglade Røabeboere på Bogstad Country House, enten for å spille, synge, lytte eller rett og slett ha en trivelig aften i nærmiljøet. Vi får smakebiter av ulike musikalske sjangre, og pauser mellom innslagene slik at det blir mulighet for å slå av en prat med naboer og kjente, sier styreleder i Røa Revy- og TeaterSkap, Christine Wehler Knudtzon.

Programmet

På programmet står Karoline Herlofsen, som har oversatt flere av Joni Michells sanger til norsk og inntar scenen med bandet sitt, Bjarte Rimehaug, Piano / Gaute Tinnes-Rimehaug, Trommer og Martin Morland, Kontrabass

JONI MITCHELL PÅ NORSK: Karoline G. Herlofsen har oversatt Mitchells tekster og fremfører disse med sin egen tolkning.

- Jeg har tilbrakt år med å lytte, oversette, og justere i et forsøk på å yte rettferdighet til disse ikoniske låtene. Jeg forsøker å gjenfortelle historien i norsk kontekst og språkdrakt. Jeg stiller meg alltid spørsmålet, hvordan ville Joni bruke det norske språket for å utrykke historiene Joni forteller på engelsk, sier Herlofsen til Akersposten.

Audun Brandal, Runa Eilertsen og Yngve Hareide vil skape god stemning med sin stemningsfulle jazz.

Damekoret Vise Versa (Vestre Voksen Vidunderlige Sangforening) åpner selve konserten, og vokalkvartetten Spelt har øvet inn flere nye sanger i anledning kvelden.

Drømmer om kulturhus

- Vi ønsker å skape møteplasser for folk i Vestre Aker basert på et bredere kulturtilbud, og vi er kjempeglade for samarbeidet med Bogstad Country House. Vi drømmer jo om et kulturhus på Røa, en møteplass for kreativt arbeid og scene for teater, revy og konserter. I mangel på en slik møteplass, har vi holdt revyer på Hovseter og konsert på Kaffebrenneriet, sier Wehler Knudtzon

En perle

Hun er glad for at de nå får holde en festaften i huset på golfbanen.

- Tenk at mange av oss som er involvert i Røa Revy- og TeaterSkap som har vært røabeboere i årevis, alltid har trodd at det flotte gule bygget på Golfbanen kun er forbeholdt medlemmer av golfklubben. Det er jo en super restaurant med fabelaktig utsikt, god plass og anvendelig til mange ulike arrangementer. Nå håper vi at riktig mange tar turen til Bogstad Country House og gjør samme oppdagelse som oss, menlig at dette er en perle som alt for få i nabolaget kjenner til, sier Wehler Knudtzon.

Konsertmeny

Bogstad Country House (Bogstad Golfklubb) tilbyr mat til spesialpris i anledning arrangementet, og baren er åpen hele kvelden.
Dørene åpner klokken 18.00, slik at de besøkende rekker en matbit før konserten starter klokken 19.30.
Konsertmenyen er:
-Sjøkrepssuppe m/ hummersalat
-Sprø ribbeconfit m/ kålrotkrem, rosettkål og 5-spice sjy

Bordbestilling 924 12 141

BILLETTER selges via Hoopla.no og i døren (såfremt det er flere billetter igjen).
kr. 110,- for medlemmer (husk medlemskortet ditt) og kr. 220,- for andre.
Det vil være mulig å tegne medlemskap; kr. 200,- pr år

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...