Akersposten

Røa-lag fikk 100.000 kroner

100.000 kroner fra Equinor kommer godt med for Norges eneste CP-lag, et av lagene i Røa IL.

Det var stor stemning i regnværet på Røabanen, da laget på 20 spillere fikk tildelt en stor sjekk fra Equinor.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2020 kl 10:07

RØA: – Søknaden skilte seg ut passet godt inn i årets tema, som er samarbeid. Da vi kom på treningen og fikk se laget, ble vi bare styrket i vår beslutning om å gi denne fantastiske gjengen økonomisk støtte til det videre arbeidet.

Det sa Hans-Aasmund Frisak i Equinor da sjekken nylig ble overrakt til Røa ILs CP-lag. Laget består av 20 spillere med cerebral parese. De møtes hver uke på Røabanen, og dette er det eneste CP-laget i Norge. Spillerne er fra syv til rundt 15 år og har stor glede av fotballen gjennom hele året.

I løpet av søknadsperioden fikk Equinor inn over 1600 søknader fra foreninger, idrettslag og andre som ønsker å gjennomføre gode tiltak for barn, ungdom og studenter.

– De som ikke ble valgt ut denne gangen har muligheten igjen til våren, sier Hans-Aasmund Frisak.

Vil satse på paraidrett

– Det var stor jubel blant spillerne, tross regnvær, da de fikk nyheten. Dette betyr mye for laget, sier markedssjef i Røa IL, Per-Ivar Stokkmo.

– Røa IL er stolte av å ha dette tilbudet, og det er helt i samsvar med klubbens visjon og verdier. Vi ønsker å spre glede, mestring og raushet og å være en klubb for alle, sier Per-Ivar Stokkmo. – Håpet vårt er nå at flere næringslivsaktører for øynene opp for paraidrett og vil satse sammen med oss i Røa IL.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...