Akersposten

Røa IL vil skape en påhengstrend

Her er oppvarmingen i gang før en tidligere utgave av Mærradalen Opp. Nå ønsker Røa IL å øke antallet lag og oppfordrer folk til å melde seg på!

Den fjerde utgaven av Mærradalen Opp skal bli den største noensinne!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2018 kl 14:45

MÆRRADALEN: Det var daglig leder i Røa IL, Roger Bjørn Haugen, som i 2015 fikk ideen om å lage en «påhengsstafett» gjennom hele Mærradalen, fra Radiumhospitalet til Bogstad Camping.

De tre utgavene av løpet har samlet mellom 30 og 50 lag, og deltakerne spenner fra eliteutøvere til barn i barnevogn.

Slik er løpet:

Løpet, som i år har fått navnet Akersposten Mærradalen Opp, arrangeres i fine omgivelser med start i Mærradalen like ved Radiumhospitalet. Første løper på laget løper opp dalen til man nærmer seg Sørkedalsveien. Der venter løper nummer to, og begge løper videre under Sørkedalsveien og oppover Hovseterdalen.

Like nedenfor Voksen kirke venter lagets tredje løper, og alle tre løper videre oppover gangveien/stien gjennom skogen opp mot Bogstad Camping. Der krysser man i gangtunnelen under Ankerveien. Lagets fjerdemann henger seg på rett ved campingplassen. Alle fire løper samlet bort til badeplassen.

Saken fortsetter under bildet.

Løypa starter på høyde med Radiumhospitalet og ender ved badeplassen på Bogstad.

Hele løpet er på rundt fem kilometer, og det er ganske utrolig at det lar seg gjøre å gjennomføre et så langt løp sentralt gjennom bydelene Ullern og Vestre Aker uten at man må krysse en eneste bilvei. Både Sørkedalsveien og Ankerveien passeres i gangtunneler.

Satser på utvidelse

I tre år har løpet vært et internt Røa-arrangement, men nå ønsker idrettslaget å gjøre det mer kjent i området og håper at løpeglade utover Røa IL vil få øynene opp for løpet.

– Dette er et veldig sosialt løp, hvor alle kan delta. Kanskje kan for eksempel fotball- eller bandylaget ditt stille med ett eller to lag? sier Haugen. Han forteller at det er store ambisjoner om å øke antallet deltakende lag i år.

Det koster 300 kroner å delta med et lag, men dette gjelder ikke rene juniorlag. Da er prisen 50 kroner. Alle lag får premie, og det trekkes ut ekstrapremier i tillegg.

Så det er bare å ta seg en liten løpetur og sjekke om man er klar for å ta turen opp Mærradalen. Røa IL, i samarbeid med Akersposten, lover en sosial opplevelse!

Her finner du mer informasjon om Akersposten Mærrdalen Opp 2018. Løpet arrangeres 23. mai.

LES OGSÅ:

Terrasserte hagehus på Montebello

Her er planene for Smestadkvartalet

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...