ANNONSE
Annonse

Røa-spilleren Gabrielle (19) har fått modelltilbud etter Instagram-innlegg

MANGE FØLGERE: Gabrielle Lemos bor til daglig på Huseby, og har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Foto: Skjermdump: Instagram

Har blitt bildetjenestens mest populære dynamittjente - deler nå sine beste tips til hvordan DU får flere følgere.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 16:09

ANNONSE
Annonse

RØA: - Det har kommet noen henvendelser om sponsing på bikinier og «accessories», ved siden av spørsmål om å gjøre et modelloppdrag. Men dette er ikke noe jeg har tatt videre av noe slag, sier Gabrielle Lemos Lie med et smil.

19-åringen flyttet fra Tromsø til Oslo da hun var 17 år, for å gå på NTG-Bærum og spill for Røa. Foruten å kjempe om bronsemedalje, med Dynamite Girls, i årets utgave av Toppserien, jobber midtbanespilleren som assistent på Huseby barneskole.

Lystbetont

I skrivende stund har Instagram-brukeren gabrielle_lie 2 374 følgere. Akersposten ønsker derfor å vite hva den opprinnelige Tromsø-jenta tror er årsaken til at hun er den mest populære Røa-spilleren i mediekanalen.

- Det kan nok hende fordi jeg syns media, fotografering og redigering generelt er gøy, og at det er en plattform som handler om nettopp det, sier Gabrielle.

- Hvor mye tid bruker på Instagram?

- Jeg har lyst til å svare at jeg ikke bruker noe tid på Instagram, men når jeg tenker meg om sjekker jeg «feeden» ganske ofte i løpet av en dag. I tillegg til at jeg legger ut en del bilder selv.

Saken fortsetter under bildet.

GIR GODE RÅD: Om du ønsker mer oppmerksomhet på Instagram, så deler Gabrielle velvillig sine beste tips med Akersposten-leserne. Foto: Privat

- Hva er dine beste råd til andre som vil ha mange følgere?

- Det har nok blitt en del «instagramming» helt siden dag én, men jeg vet likevel ikke om jeg er den rette til å spørre om tips. Jeg tenker at det viktigste er å oppdatere ofte, en dose «selfies», ha et visst øye for detaljer og sammensetning av hvilke type bilder du ønsker å dele, sier Gabrielle – og legger til at det handler om å være nytenkende og inspirerende i innleggene.

- God kvalitet på bildene er heller ikke så dumt! Det tenker i hvert fall jeg når jeg velger å følge noen for å få en del mat-tips, klestips, treningstips etc, sier Gabrielle.
Selv velger hun å dele bilder fra livet generelt, men som i første rekke omhandler venner og fotball.

- Det er en fin plattform å si fra at det for eksempel er kamp til helgen, sier Gabrielle.

Saken fortsetter under bildet.

AMBISIØS: Midtbanespilleren Gabrielle flyttet til Oslo fra Tromsø for å satse på fotball. Foto: Privat

Skal spille så lenge helsen holder

For det å ikle seg Røa-trøyen synes hun er stor stas. Den ambisiøse midtbanespilleren verdsetter det hun beskriver som en seriøs og tøff hverdag utviklingsmessig i Oslo vest – også fordi tiden med lagvenninnene blir sett på som en sosial vinner.

- Mine ambisjoner er å bli så god som mulig, og å få ut potensialet mitt. Jeg syns det er synd at det er så mange kvinnelige fotballspillere som gir seg i så tidlig alder, og generasjonsskiftene kommer altfor tidlig. Jeg skal spille helt til kroppen spiller på siste vers altså, avslutter Gabrielle og ler.

LES OGSÅ: Avholdsmannen Eirik (18): - Kompiser forstår ikke alltid hvorfor jeg prioriterer fotball

LES OGSÅ: «Nå kommer de fleste talentene fra Oslo vest»

LES OGSÅ: Fostres fremtidens Ronaldo i Oslo vest?

LES OGSÅ: 2 100 treningstimer, 600 individuelle økter, 170 en til en-samtaler

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

LES OGSÅ:
Fra løkkefotball på Hemingbanen til de råeste opplevelsene på verdenskjente stadioner

LES OGSÅ: «Det er nok mer prestisje å score en fin dame, enn det er å score et vakkert mål»

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse