ANNONSE
Annonse

Drømmer om 50.000 auksjonskroner

AUKSJON: Innen onsdag klokken 16 kan du kanskje gjøre et kupp og hjelpe det lokale elitelaget i fotball! Foto: Skjermdump Facebook

Borte er salg av kakebokser og syltetøy. Nå er det hotellopphold, robotgressklipper, rørleggertimer og masse andre spennende produkter og tjenester som gjelder. Røa Dynamite Girls nettauksjon varer til onsdag 20. april klokken 16. Har du lagt inn bud?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 16:00

ANNONSE
Annonse

RØA: – 2016 er året hvor Røa Dynamite Girls tenker nytt for å styrke økonomien. Derfor er det svært gledelig at over 40 bedrifter i nærmiljøet og i stor-Oslo har fattet interesse for vårt nye prosjekt. De aller fleste varer og tjenester er lagt ut med minst 50 prosent rabatt på veiledende priser. Det gjør at du kan gjøre mange gode kjøp på nettauksjonen, sier daglig leder i Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl.

Han er overveldet over responsen fra alle bedriftene.

– Det å få inn hele 94 produkter til vår aller første nettauksjon, var over all forventning. Dette antallet gjør at vi nå drømmer om å tjene 50.000 kroner når auksjonen stenges 20. april klokken 16.00. Fredag 9. april fikk nettauksjonen syv nye produkter, sier han.

Når det nå bare er noen timer igjen til auksjon er ferdig, har Egedahl følgende oppfordring:

– Ta en titt og bli kjent med auksjonen, vi er sikre på at du vil bli overrasket og at du finner et produkt til en god pris!

Auksjonen foregår på Røa Dynamite Girls’ Facebookgruppe, men det innebærer ikke at du må å ha en egen Facebook-profil for å delta på nettauksjonen.

Tirsdag kveld meler Egedahl at de har nådd 45.000 kroner i omsetning og at drømmen er å sprenge 50.000-kronersgrensen.

Egedahl minner helt til slutt om at nettauksjonen er det eneste stedet i verden hvor du kan få kjøpt Røas spillerdrakter!

Du kan klikke deg inn på auksjonen enten her eller her!

Les mer om Røa Dynamite Girls her:

Røa mistet to poeng
– Kan fort bli mange mål og god underholdning

– Vi visste det ville bli en krigekamp

"Jeg drømmer om kaffe, vaffel og festfotball"

Se hva det koster å se disse jentene spille

ANNONSE
Annonse