ANNONSE
Annonse

Rekordmange søkere til 644.500 kroner

FIKK STØTTE: Ullern håndball, her representert ved Jenter 13, var blant dem som fikk støtte med 40 000 kroner. Bilde: Ullern IF

37 lag og organisasjoner med søknader til 67 ulike tiltak strømmet inn til Bydel Ullern.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2016 kl 10:08

ANNONSE
Annonse

ULLERN: 644.500 kroner ble fordelt av politikerne under siste møte i bydelsutvalget i Bydel Ullern. Aldri har bydelen hatt så mange søkere til kultur- og idrettsmidler.

Leder av Bydel Ullerns kultur- og oppvekstkomite, Knut Egner (H), kunne fortelle at det totalt var søkt om 2,2 millioner kroner fordelt på 37 søkere og 68 ulike tiltak.

– Selv om ikke alle har blitt tilgodesett, så er dette en oppmuntring til mange lag og foreninger med stor spredning når det gjelder aktiviteter, sa Egner blant annet.

Korps, orkestere, idrettslag, lokale festivaler, speidere, velforeninger og borettslag er blant dem som har fått støtte.

Se hvilke lag og foreninger som har fått støtte i møteprotokollen her.

Bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten mener dette viser bredden i bydelens frivillige arbeid.

– Mangfoldet og aktivitetene viser hvilket arbeid som legges ned av de frivillige organisasjonene i bydelen. Med støtte til mange av disse tiltakene, håper vi det vil være med å stimulere det frivillige arbeidet som er så viktig for bydelen. Det er gledelig å se at det frivillige arbeidet har så stor plass i vårt område, sier Joten.

ANNONSE
Annonse