Akersposten

«Redusert løypekvalitet for vanlige skigåere»

Terje Bjøro med selfie på skitur. Han skriver: «Vi advarte mot å redusere løypekvaliteten for vanlige skigåere, noe som særlig var resultatet av utvidet Wyllerløype.»

«Marka for alle! Både de unge, de eldre, de sprekeste og de litt saktmodige. Både slålom og langrenn!» Det skriver Terje Bjøro (V).

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2018 kl 10:05

Selv lærte jeg å gå på ski av Tomm Murstad for 62 år siden. Fremdeles er jeg stø, men litt redd for fall. Selv om jeg bare nærmer meg 67, er jeg litt mer forsiktig enn før. Og i mitt nabolag er det også mange 80+ som elsker skiterrenget ved Voksen/Strømsdammen/Frognerseteren som inngangsparti og de dybe skove. En perfekt tur for meg er hjemmefra i Lillevannsveien innover til Tryvann, Skjennungen og Ullevålseter – før bar det rett til Kikut.

Både som bystyrepolitiker for Venstre og lokalpolitiker i Vestre Aker har jeg vært engasjert i omlegging og utvidelse av Tryvann skisenter og Wyllerløypa. Vi har politisk sett på det som et gode at alle får sitt. Imidlertid advarte vi mot å redusere løypekvaliteten for vanlige skigåere, noe som særlig var resultatet av utvidet Wyllerløype.

Erstatningsløypa er altfor bratt og svingete for vanlige skiløpere, spesielt på to punkter. På glatt føre er det svært høyt risikonivå. I tillegg er det betydelig omfang av villmannskjøring fra Wyllerløypa og rett inn i erstatningsløypa. Det krysses også fra heistraseen og tvers over langrennsløypa. Det ble vi i sin tid garantert ikke skulle skje.

Det forutsettes at løypa justeres i sommerhalvåret og tilpasses dagens brukere.

Terje Bjøro

Gruppeleder Venstre og nestleder bydelsutvalg Vestre Aker

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...