Akersposten
Annonse: Bydel Ullern

Redesign på Stoppestedet

Redesign på Stoppestedet, onsdag 27. november kl 17-20.

Har du lyst til å lære å sy? Få inspirasjon til å «redesigne» gamle klær? Da bør du bli med på Redesign-Workshop på Stoppestedet sammen med blogger Ingrid Vik Lysne, som også er kjent fra Symesterskapet på NRK.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Bli med på «Redesign» på Stoppestedet onsdag 27. november kl. 17.00-20.00!

Sammen setter vi bærekraft på dagsorden, og gir nytt liv til gamle klær.

Bydel Ullern har fått prosjektstøtte fra Bymiljøetaten for å bidra til å redusere materielt forbruk i Oslo. Vi ønsker derfor å invitere barn, ungdom, familier og eldre til en inspirasjonsfylt dag hvor du kan gi gamle klær et nytt liv. Ta med deg gamle klær og tekstiler som du ikke bruker, og lag noe helt nytt!

– Vi må alle tenke annerledes på hvordan vi utnytter ressursene våre. Ombruk og redesign er i tiden. Flere blir bevisst på eget forbruk, og det er dette ønsker vi å bygge opp under, sier prosjektleder for «Redesign på Stoppestedet», Hege Grelland, som til daglig jobber som barnefattigdomskoordinator i Bydel Ullern. Hun har i sitt arbeidsfokus på inkludering og felleskap.

– I tillegg ønsker vi å skape et felles møtested der både eldre og unge kommer sammen, på tvers av generasjonene, sier Grelland.

Prosjektet er et tverrfaglig samarbeid mellom bydelen og frivilligheten, og med seg på laget har Grelland både bydelens ungdomslos, representanter fra aldersvennligby, Oslohjelpa, frivilligsentralen og Stoppestedet.

Ta med deg hele familien og bli med da vel! Det skjer på Stoppestedet på Lilleaker onsdag 27. november kl. 17.00-20.00.

Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med barnefattigdomskoordinator Hege Grelland: hege.grelland@bun.oslo.kommune.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...