Akersposten
Annonse: Bydel Ullern

Redesign på Stoppestedet

Redesign på Stoppestedet, onsdag 27. november kl 17-20.

Har du lyst til å lære å sy? Få inspirasjon til å «redesigne» gamle klær? Da bør du bli med på Redesign-Workshop på Stoppestedet sammen med blogger Ingrid Vik Lysne, som også er kjent fra Symesterskapet på NRK.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Bli med på «Redesign» på Stoppestedet onsdag 27. november kl. 17.00-20.00!

Sammen setter vi bærekraft på dagsorden, og gir nytt liv til gamle klær.

Bydel Ullern har fått prosjektstøtte fra Bymiljøetaten for å bidra til å redusere materielt forbruk i Oslo. Vi ønsker derfor å invitere barn, ungdom, familier og eldre til en inspirasjonsfylt dag hvor du kan gi gamle klær et nytt liv. Ta med deg gamle klær og tekstiler som du ikke bruker, og lag noe helt nytt!

– Vi må alle tenke annerledes på hvordan vi utnytter ressursene våre. Ombruk og redesign er i tiden. Flere blir bevisst på eget forbruk, og det er dette ønsker vi å bygge opp under, sier prosjektleder for «Redesign på Stoppestedet», Hege Grelland, som til daglig jobber som barnefattigdomskoordinator i Bydel Ullern. Hun har i sitt arbeidsfokus på inkludering og felleskap.

– I tillegg ønsker vi å skape et felles møtested der både eldre og unge kommer sammen, på tvers av generasjonene, sier Grelland.

Prosjektet er et tverrfaglig samarbeid mellom bydelen og frivilligheten, og med seg på laget har Grelland både bydelens ungdomslos, representanter fra aldersvennligby, Oslohjelpa, frivilligsentralen og Stoppestedet.

Ta med deg hele familien og bli med da vel! Det skjer på Stoppestedet på Lilleaker onsdag 27. november kl. 17.00-20.00.

Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med barnefattigdomskoordinator Hege Grelland: hege.grelland@bun.oslo.kommune.no