Akersposten

Pushwagners liv og bilder på Røa

SPENNENDE: Pushwagners liv og verker fascinerer mange og det kan du få se og høre mere om på Røa Seniorsenter. Foto: Petter Mejlænder

I morgen, onsdag 27. september, klokken 11.00, kommer Petter Mejlænder til Røa seniorsenter for å å snakke om Pushwagner og hans verker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2017 kl 19:53

RØA: «Pushwagner – Hvem er mannen, og hvorfor ser bildene hans ut som de gjør?» Det er tittelen på foredraget om en av Norges mest spennende samtidskunstnere og hans verker.

8. mars i år hadde seniorsenteret besøk av journalist, fotograf og forfatter Petter Mejlænder. Han skulle da snakke om Hariton Pushwagners liv og bilder, men de tilmålte 45 minuttene var kun nok til noe av livet og oppveksten til Pushwagner, eller Terje Brofos som han egentlig heter.

Det er få i Norge som kjenner Pushwagner bedre enn Mejlænder, som har fulgt ham over mange år, og skrevet biografi om ham.

- Da vi skjønte at vi bare fikk pirket litt i historien om Pushwagner, var både undertegnede og publikum veldig klare på at vi måtte få Mejlænder tilbake, for å snakke om hovedverkene til denne fargerike og spennende personligheten, sier leder av Røa seniorsenter, Arne Harald Foss

Altså i morgen, 27. september er Mejlænder tilbake, og denne gangen skal han snakke om hovedverkene til Pushwagner.

- Som forrige gang, så håper vi at det blir fullt hus, for dette er et virkelig spennende foredrag, sier Foss.

Foredraget foregår i Røa seniorsenter sine lokaler i tredje etg på Røa Senter, 27. september kl 11.00. Pris: kr 60,- inkl kaffe.

Les også:

Noen som kan «hoppe etter» Røa Seniorsenter

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...