ANNONSE
Annonse

Pushwagners liv og bilder på Røa

SPENNENDE: Pushwagners liv og verker fascinerer mange og det kan du få se og høre mere om på Røa Seniorsenter. Foto: Petter Mejlænder

I morgen, onsdag 27. september, klokken 11.00, kommer Petter Mejlænder til Røa seniorsenter for å å snakke om Pushwagner og hans verker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2017 kl 19:53

ANNONSE
Annonse

RØA: «Pushwagner – Hvem er mannen, og hvorfor ser bildene hans ut som de gjør?» Det er tittelen på foredraget om en av Norges mest spennende samtidskunstnere og hans verker.

8. mars i år hadde seniorsenteret besøk av journalist, fotograf og forfatter Petter Mejlænder. Han skulle da snakke om Hariton Pushwagners liv og bilder, men de tilmålte 45 minuttene var kun nok til noe av livet og oppveksten til Pushwagner, eller Terje Brofos som han egentlig heter.

Det er få i Norge som kjenner Pushwagner bedre enn Mejlænder, som har fulgt ham over mange år, og skrevet biografi om ham.

- Da vi skjønte at vi bare fikk pirket litt i historien om Pushwagner, var både undertegnede og publikum veldig klare på at vi måtte få Mejlænder tilbake, for å snakke om hovedverkene til denne fargerike og spennende personligheten, sier leder av Røa seniorsenter, Arne Harald Foss

Altså i morgen, 27. september er Mejlænder tilbake, og denne gangen skal han snakke om hovedverkene til Pushwagner.

- Som forrige gang, så håper vi at det blir fullt hus, for dette er et virkelig spennende foredrag, sier Foss.

Foredraget foregår i Røa seniorsenter sine lokaler i tredje etg på Røa Senter, 27. september kl 11.00. Pris: kr 60,- inkl kaffe.

Les også:

Noen som kan «hoppe etter» Røa Seniorsenter

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse