Akersposten

Postkontor nedlagt, postkontor åpnet

ÅPNET: Butikksjef hos Meny Røa, Tom Engvik, og leder for Røa Senter, Lise Bjerkelund, er fornøyde med "post i butikk" innerst på Røa Senter, som åpnet tirsdag. Foto: Fredrik Eckhoff

Røa postkontor hadde sin siste dag mandag. Tirsdag morgen kunne butikksjef på Meny inne på Røa Senter smile og ønske kundene velkommen til "post i butikk".

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.03.2016 kl 10:29

RØA: – Vår "post i butikk" favner et stort område med mange postnumre, så dette er en stor "post i butikk", sier butikksjef på Meny Røa, Tom Engvik. De første kundene har oppdaget det splitter nye postkontoret, som ligger der Frederik & Louisa tidligere hadde sin butikk innerst på senteret.

Økt åpningstid

Engvik kan forsikre om at servicenivået ikke står tilbake for det man før hadde på Røas postkontor.

– Faktisk er servicenivået høyere, for nå får man posttjenester i hele åpningstiden til Meny, påpeker Røa Senters leder Lise Bjerkelund.

Engvik forteller at det var hele 650 søkere til de åtte stillingene, så her har det vært kamp om plassen!

Positiv effekt

Butikksjefen ser for seg at flyttingen av posten til Meny vil ha en positiv effekt for butikken hans.

– Netthandel er en økende trend og vil trekke mange mennesker hit, sier Engvik.

Både han og senterleder Bjerkelund er strålende fornøyde med at Røa Senter beholder postkontor.

– Vi er et nærsenter, og da skal vi kunne tilby det folk trenger i hverdagen, sier Bjerkelund.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...