Akersposten

Plutselig står det toaletter her

I løpet av sommeren skal nye toaletter bygges. Men det skal komme midlertidige toaletter i mellomtiden. Foto: Fredrik Eckhoff

Nye toaletter bygges – men hva skjer i mellomtiden? lurte en Akersposten-leser på.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2021 kl 18:13

BOGSTADVANNET: Den sårt tiltrengte oppgraderingen av toalettene ved den populære badeplassen på Bogstad er – endelig – godt i gang.

En Akersposten-leser har henvendt seg til redaksjonen med spørsmål om det kommer noen midlertidige toaletter mens de nye er under bygging.

«Til helgen blir det varmt, og da begynner strandsesongen. Hvor skal folk gå på do da? Kan dere ta det opp med Bymiljøetaten? Vi trenger midlertidige doer mens arbeidet pågår med nye doer ved Bogstadvannet,» skriver tipseren.

Akersposten kastet seg på saken, og Bymiljøetatens pressekontakt Arve Rosland svarer:

– Det er riktig at Bymiljøetaten er i gang med å bygge nye toaletter på Bogstad badeplass. De skal være ferdige ila. sommeren. I mellomtiden vil det bli satt ut midlertidige toaletter.

– Men de er ikke på plass ennå…

– De skulle ut brennfort sånn at de kunne brukes i helgen, men vet ikke om de er på plass. De er uansett ikke langt unna, sier Rosland.

Da Akersposten var innom badeplassen fredag ettermiddag, var det ingen synlige midlertidige toaletter. Men da vet vi at de kan dukke opp fortere enn vi aner!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...