ANNONSE
Annonse
Akersposten

Plutselig står det toaletter her

I løpet av sommeren skal nye toaletter bygges. Men det skal komme midlertidige toaletter i mellomtiden. Foto: Fredrik Eckhoff

Nye toaletter bygges – men hva skjer i mellomtiden? lurte en Akersposten-leser på.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2021 kl 18:13

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BOGSTADVANNET: Den sårt tiltrengte oppgraderingen av toalettene ved den populære badeplassen på Bogstad er – endelig – godt i gang.

En Akersposten-leser har henvendt seg til redaksjonen med spørsmål om det kommer noen midlertidige toaletter mens de nye er under bygging.

«Til helgen blir det varmt, og da begynner strandsesongen. Hvor skal folk gå på do da? Kan dere ta det opp med Bymiljøetaten? Vi trenger midlertidige doer mens arbeidet pågår med nye doer ved Bogstadvannet,» skriver tipseren.

Akersposten kastet seg på saken, og Bymiljøetatens pressekontakt Arve Rosland svarer:

– Det er riktig at Bymiljøetaten er i gang med å bygge nye toaletter på Bogstad badeplass. De skal være ferdige ila. sommeren. I mellomtiden vil det bli satt ut midlertidige toaletter.

– Men de er ikke på plass ennå…

– De skulle ut brennfort sånn at de kunne brukes i helgen, men vet ikke om de er på plass. De er uansett ikke langt unna, sier Rosland.

Da Akersposten var innom badeplassen fredag ettermiddag, var det ingen synlige midlertidige toaletter. Men da vet vi at de kan dukke opp fortere enn vi aner!