ANNONSE
Annonse

Planlegger 132 leiligheter ved Slemdal t-banestasjon

Slemdal Utvikling AS planlegger såkalte punkthus på Slemdal.

Ni eiendommer på Slemdal kan bli til 132 leiligheter og 2000 kvadratmeter næringsbygg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2017 kl 21:36

ANNONSE
Annonse

SLEMDAL: Dette skriver Estatenyheter.no, som også skriver at Slemdal er blant de prioriterte stasjonsnære områdene i kommunedelplanen «Oslo mot 2030». Slemdal Utvikling AS fått Civita AS til å bestille et oppstartsmøte hos Plan- og bygningsetaten for å utvikle et område på 11,2 mål ved Slemdal t-banestasjon. Dette består i dag av ni eiendommer med småhusbebyggelse.

Tilsammen 16.000 kvadratmeter

De 132 planlagte leilighetene skal fordeles på 10 såkalte punkthus, altså blokker, på mellom to og seks etasjer. Det vil bli en boligmasse på cirka 14.000 kvadratmeter. Det er også planlagt rundt 2000 kvadratmeter med næringslokaler, ifølge Estatenyheter.no.

Rema Eiendom er med på eiersiden, sammen med Vedal Investor og Ugland Eiendom. Som man kan se på illustrasjonen, er det planlagt en Rema 1000-butikk.

I tillegg til...

Tomtene det er snakk om, ligger på østsiden av Slemdalsveien. Slemdalsveien 125 er nevnt i sakspapirene hos Plan- og bygningsetaten. Disse byggeplanene må ikke forveksles med Union Eiendomskapitals planer om å bygge på vestsiden, der butikkene allerede ligger i dag, med lokk over t-banen. Dette skrev vi om tidlig i februar.

LES OGSÅ:
Planlegger 280 leiligheter på lokk over Slemdal t-bane

DEBATT: "Bemerkelsesverdig aggressivt og arrogant"

Følg Akersposten.no på Facebook!

ANNONSE
Annonse