Akersposten

Pinnestoler? Hot! Tivoli-radio? Not!

MARKED: Pinnestoler blir helt sikkert populære på Huseby skolekorps' loppemarked i helgen. Foto: Privat

– Loppemarked er det ultimate trendbarometeret. Vi ser hva folk kvitter seg med og hva de etterspør igjen, sier Benedicte Ramm i arrangementskomiteen på Huseby skole, hvor det er klart for loppemarked.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2016 kl 09:51

HUSEBY: Lørdag og søndag, 9. og 10. april, er det duket for loppemarked på Huseby skole i regi av skolekorpset.

Benedicte Ramm forteller at det er en del varer de har mye av, men som de regner med at etterspørselen bare er sånn middels etter.

Pop og upop kaffe

– Espressokanner har vi flust av, men Moccamastere vil folk ha, sier Ramm. – Norgesglass også!

Hun ser også for seg matbloggere på vei til kjøkkenavdelingen for jernpanner og gamle, smårustne puddingformer, for "de gjør seg så godt på bilder".

Ramm har også fått inntrykk av at pinnestoler er veldig hot, mens Tivoli-radioer ikke er så etterspurt for tiden på loppemarkedene.

Fifty shades og dvd'er!

– I bokavdelingen ser vi det også. Mange "Fifty Shades of Grey" der. Og Netflix har gjort at vi får haugevis med dvd-er, sier hun til Akersposten.no.

– Mens cd-interessen tar seg en smule opp nå, for folk har innsett at Spotify ikke har alt. Og vinyl er det jo alltid en haug hardcore-fans som sikler på, sier Ramm.

Åpningstider:


Lørdag 9. april: 11:00 – 16:00


Søndag 10. april: 12:00 – 16:00

Auksjon begge dager klokken 13:00.

Adresse:
 Huseby Skole, Sørkedalsveien 167

Nettside: Huseby Skoles Musikkorps

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...