Akersposten

– Parken blir en pryd for Lilleaker!

Slik vil den nye parken på Lilleaker se ut når den står ferdig til høsten. Stoppestedet i bakgrunnen.

Arbeidet er i gang, og om noen måneder får Lilleaker en ny, flott park midt i sentrum. Mustad Eiendom står bak prosjektet og håper og tror at Lilleaker-folk vil sette stor pris på en ny park. – Dette skal bli en pryd for Lilleaker, sier markedssjef Line Høst Brunsell til Akersposten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2019 kl 15:22

LILLEAKER: Parken, som ennå ikke har fått sitt navn blant tre alternativer som foreligger, får blant annet springvann i sin midte, smarte benker, beplantning, stensatt dekke og trampoline som vil ligge i bakkenivå.

Mustad Eiendom står bak en betydelig utbygging på Lilleaker. Det såkalte byggetrinn B2 er snart ferdig, og over 200 leiligheter får sine beboere i løpet av året. Et nytt byggetrinn, Schlägergården Hage får anleggsstart om ikke så lenge. Midt oppe i alle denne utbyggingen, bruker så Mustad 7 millioner kroner på å opparbeide en ny park midt i Lilleaker sentrum.

Både markedssjefen og administrerende direktør Olav Line er klar på en ting: – Dette er ikke noe vi MÅ gjøre. Vi føler bare at som en stor utviklingsaktør på bolig og næringsssiden på Lilleaker, også ønsker å bidra til at området får en oppgradering – kall det gjerne en forskjønnelse og en gave til befolkningen, hevder de begge.

– Men hva skal parken hete?

– Ja, det håper vi folk vil være med å bestemme, sier markedssjefen. – Vi har hatt en jury i sving og det foreligger nå tre forslag som man kan velge mellom. De tre er Lilleakerparken, Lilleakertunet og Lilleparken. Vi åpner opp for tilbakemeldinger på sosiale medier og håper på stort engasjement, smiler Line Høst Brunsell.

Gallup

Hva syns du parken skal hete?

Vis resultat

– Og når kan den tas i bruk?

– Vi har sagt at den skal være ferdig til høsten, og det håper og tror vi at entreprenør Uteanlegg klarer å holde, smiler Line som legger til at man faktisk kan følge utviklingen via et byggekamera.

– Klikk deg inn på denne linken, og du får se oppdaterte bilder hvert 20. minutt, sier Line Høst Brunsell.

Her kan du se hvordan det ser ut i parken akkurat nå.

Skisse som viser parken slik den vil se ut. Bl.a. ser vi vi betydelig vegetasjon som en skjerm mot Lilleakerveien til høyre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...