ANNONSE
Annonse

Pannekaker og finalenerver for Yasmin

Yasmin Osee Aakre (27) fra Røa gjør de siste forberedelser til finalen i Miss Norway og håper å gå til topps og representere Norge i Miss Universe-finalen senere. Foto: Karl Lindqvist Bergstrand

– Konkurransen har inspirert meg til å gjøre mer ut av livet mitt, sier Yasmin Osee Aakre, finalist i Miss Norway. Finalen nærmer seg med stormskritt for Røa-jenta.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.07.2016 kl 17:06

RØA: Hun spiser sunt, trener, er aktiv i media og på blogg, har startet et firma som skal drive veldedig virksomhet, gjennomfører fotoshoots og jobber. I tillegg blir et litt trening på catwalken, og samtidig har hun begynt å forberede svar på spørsmålene finalistene har fått utdelt.

– Hvordan får du tiden til å strekke til, Yasmin?

Yasmin Osee Aakre. Foto: Karl Lindqvist Bergstrand


– Det er ikke lett, det hender at tiden ikke strekker til. Men hittil har jeg alltids fått tatt igjen mitt tapte arbeid eller trening. Så ting blir noen ganger utsatt til neste dag, men aldri glemt eller droppet. Jeg får til alt dette ved å planlegge godt og jobbe effektivt, sier hun til Akersposten.no, som skrev om Yasmin da hun ble valgt ut blant de 15 finalistene tidligere i år.

Finalen er i slutten av juli.

– Hva gjør du for å forberede deg til finaledagen?

– Jeg girer meg mentalt opp, for å holde spiriten og motivasjonen på topp, sier hun. – Jeg har ikke begynt å pugge svarene på spørsmålene ennå, men om en ukes tid tror jeg at jeg skal begynne å pugge på kunnskapsdelen av konkurransen. Jeg har to sponsorer/samarbeidspartnere, Schillers tapasrestaurant og Alicegroup AS, som jeg jobber med nå og vil fortsette å jobbe med etter konkurransen. Vårt arbeid sammen består for det meste av blogging og bruk av meg som modell i reklame og bilder.

Pannekakefirma

– Jeg har også startet et veldedighetsfirma som heter Pannekakejentene. De frivillige og jeg vil begynne vårt frivillighetsarbeid i slutten av juli. Vår forretningsidé er å dele ut mat og drikke til de trengende, samtidig som vi sprer glede rundt oss, sier hun.

– Har du forandret deg noe siden du meldte deg på konkurransen?

– Jeg har ikke forandret meg, men jeg har vokst som person og lært mye. Jeg har blitt en bedre planlegger og mer tålmodig som person. Konkurransen har inspirert meg til å gjøre mer ut av livet mitt. I dag jobber jeg aktivt som modell og jeg har blitt Ceo i et firma, Pannekakejentene, sier Yasmin.

Hun mener hun har vinnersjanser i Miss Norway. Gjør hun det, er hun forberedt til å stille i Miss Universe.

– Da vil naturligvis mye av min tid gå til catwalk, intervju og reklame og selvfølgelig veldedighetsarbeid. Samtidig så er firmaet mitt i oppstartsfasen, så jeg vil fokusere på å rekruttere frivillige, utvide vårt arbeidsområde og nå ut til flere trengende.

– Har du noen finalenerver?

– Ja, litt, hehe. Men det ser jeg på som positivt, litt kribling i magen er alltid bra!

PS! Du kan stemme frem Yasmin som favoritt ved å sende sms med kodeord MISSU 17 til 1963.

Mer om Yasmin:

– Det er nå eller aldri

– Jeg er klar for å ta Norge med storm

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse