Akersposten

«På vår lille tur plukket vi opp 200 bæsjeposer fra hunden din»

Røa-jenter med resultater av en vandring langs Lysakerelven. Bilde: Skjermdump fra video på Facebook

Etter å ha vandret langs Lysakerelven og samlet søppel tirsdag, vet Røa-spillerne nå hva som er det største søppelproblemet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:59

RØA/LYSAKERELVEN: Røa Dynamite Girls gjennomførte en annerledes treningsøkt tirsdag.

«Coop utfordret oss til å bli med på ryddeaksjon «Coop rydder Norge». Vi tok utfordringen,» skriver dynamittjentene på Facebook, der de har lagt ut en video av noe av resultatet.

– Tilsammen fylte vi rundt 10 store poser med søppel, sier daglig leder Tom Inge Egedahl til Akerposten. Han forteller at de fant mye rart på sin tur langs Lysakerelven, fra Møllefaret og opp til Grinidammen.

– Det var bildekk og gamle sko, og vi fant potetgullposer som sikkert var 10-15 år gamle. Det var på tide å ta en runde der, sier Egedahl.

Mye bæsj!

Det største samtaleemnet for de nærmere Røa-spillerne på ryddetur var imidlertid verken bildekk eller potetgullposer. Det var nemlig noe helt annet de brukte mesteparten av tid og krefter på:

– Det var alle hundeposene med bæsj. Bæsjeposene var overalt, til og med oppe i trærne. Det virker som om noen har faste steder de kaster bæsjeposene, sier Egedahl. Han lurer naturligvis på logikken i å legge hundebæsjen i en pose, knyte igjen og kaste posen ut i naturen.

Røa-jentene skriver på Facebook: «En oppfordring til hundeeiere. Ta med bæsjeposen hjem. På vår lille tur plukket vi opp 200 bæsjeposer fra hunden din.»

De tok altså utfordringen fra Coop om å ta en runde for å plukke søppel og skriver: «Nå utfordrer vi deg!»

Se Røa-spillernes video på Facebook her

LES OGSÅ: – I dag har jeg plukket 10 poser med bæsj

Så løsnet det for Røa-jentene

Skøyen: 12 etasjer i stedet for 16

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...