ANNONSE
Annonse
Akersposten

«På vår lille tur plukket vi opp 200 bæsjeposer fra hunden din»

Røa-jenter med resultater av en vandring langs Lysakerelven. Bilde: Skjermdump fra video på Facebook

Etter å ha vandret langs Lysakerelven og samlet søppel tirsdag, vet Røa-spillerne nå hva som er det største søppelproblemet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:59

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA/LYSAKERELVEN: Røa Dynamite Girls gjennomførte en annerledes treningsøkt tirsdag.

«Coop utfordret oss til å bli med på ryddeaksjon «Coop rydder Norge». Vi tok utfordringen,» skriver dynamittjentene på Facebook, der de har lagt ut en video av noe av resultatet.

– Tilsammen fylte vi rundt 10 store poser med søppel, sier daglig leder Tom Inge Egedahl til Akerposten. Han forteller at de fant mye rart på sin tur langs Lysakerelven, fra Møllefaret og opp til Grinidammen.

– Det var bildekk og gamle sko, og vi fant potetgullposer som sikkert var 10-15 år gamle. Det var på tide å ta en runde der, sier Egedahl.

Mye bæsj!

Det største samtaleemnet for de nærmere Røa-spillerne på ryddetur var imidlertid verken bildekk eller potetgullposer. Det var nemlig noe helt annet de brukte mesteparten av tid og krefter på:

– Det var alle hundeposene med bæsj. Bæsjeposene var overalt, til og med oppe i trærne. Det virker som om noen har faste steder de kaster bæsjeposene, sier Egedahl. Han lurer naturligvis på logikken i å legge hundebæsjen i en pose, knyte igjen og kaste posen ut i naturen.

Røa-jentene skriver på Facebook: «En oppfordring til hundeeiere. Ta med bæsjeposen hjem. På vår lille tur plukket vi opp 200 bæsjeposer fra hunden din.»

De tok altså utfordringen fra Coop om å ta en runde for å plukke søppel og skriver: «Nå utfordrer vi deg!»

Se Røa-spillernes video på Facebook her

LES OGSÅ: – I dag har jeg plukket 10 poser med bæsj

Så løsnet det for Røa-jentene

Skøyen: 12 etasjer i stedet for 16

Følg Akersposten på Facebook