ANNONSE
Annonse
Akersposten

På flukt etter brutalt ran av gullsmed

Gjerningspersonene flyktet i en rød Audi etter å ha ranet en gullsmed med skytevåpen på Sjølyst fredag kveld.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.02.2017 kl 08:52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SJØLYST: Rundt klokken 18.30 fredag ble en gullsmed på Sjølyst ranet med skytevåpen.

«Det har vært et ran av en gullsmed på Skøyen. Vi er på åstedet og ivaretar dette, samt søker etter gjerningspersonene,» meldte politiet på Twitter, før de få minutter senere la til at gjerningspersonene har truet med skytevåpen.

«Ikke meldt om skadde personer. De forsvant i en stjålet rød Audi,» skrev politiet.

«Vi er i kontakt med vitner og ansatte på gullsmeden. Vi søker etter den aktuelle bilen i samarbeid med Asker og Bærum politidistrikt,» skrev politiet klokken 18.45 fredag.

Operasjonssentralen bekrefter overfor Akersposten.no at det er Gullsmed Heyerdahl i Karenslyst allé som er ranet. Det skal være flere enn to gjerningspersoner involvert, ifølge politiet.

Like etter klokken 19 ble fluktbilen funnet på Fornebu, like ved Telenor Arena, og politiet skrev på Twitter at de ikke har noen opplysninger som tilsier at gjerningspersonene er farlige for tredjeperson.

Det var en stor politiaksjon fredag kveld for å lete etter gjerningspersonene. Det var sjekk av trafikken ut fra Fornebu, meldte TV2, som også opplyste at de skal ha fått med seg utbytte fra ranet. Selv opplyste politiet like etter klokken 20 fredag at de jobber aktivt med søk etter gjerningspersonene i området Telenor Arena og Oksenøya.

Helikopter er også med i søket.

Lørdag formiddag er gjerningspersonene fremdeles på frifot.

LES OGSÅ:

Liverpool-legenden tilbake på Ullernbanen

Smestad: – Underlig at ingen har tenkt på konsekvensene

Følg oss på Facebook