Akersposten

På flukt etter brutalt ran av gullsmed

Gjerningspersonene flyktet i en rød Audi etter å ha ranet en gullsmed med skytevåpen på Sjølyst fredag kveld.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.02.2017 kl 08:52

SJØLYST: Rundt klokken 18.30 fredag ble en gullsmed på Sjølyst ranet med skytevåpen.

«Det har vært et ran av en gullsmed på Skøyen. Vi er på åstedet og ivaretar dette, samt søker etter gjerningspersonene,» meldte politiet på Twitter, før de få minutter senere la til at gjerningspersonene har truet med skytevåpen.

«Ikke meldt om skadde personer. De forsvant i en stjålet rød Audi,» skrev politiet.

«Vi er i kontakt med vitner og ansatte på gullsmeden. Vi søker etter den aktuelle bilen i samarbeid med Asker og Bærum politidistrikt,» skrev politiet klokken 18.45 fredag.

Operasjonssentralen bekrefter overfor Akersposten.no at det er Gullsmed Heyerdahl i Karenslyst allé som er ranet. Det skal være flere enn to gjerningspersoner involvert, ifølge politiet.

Like etter klokken 19 ble fluktbilen funnet på Fornebu, like ved Telenor Arena, og politiet skrev på Twitter at de ikke har noen opplysninger som tilsier at gjerningspersonene er farlige for tredjeperson.

Det var en stor politiaksjon fredag kveld for å lete etter gjerningspersonene. Det var sjekk av trafikken ut fra Fornebu, meldte TV2, som også opplyste at de skal ha fått med seg utbytte fra ranet. Selv opplyste politiet like etter klokken 20 fredag at de jobber aktivt med søk etter gjerningspersonene i området Telenor Arena og Oksenøya.

Helikopter er også med i søket.

Lørdag formiddag er gjerningspersonene fremdeles på frifot.

LES OGSÅ:

Liverpool-legenden tilbake på Ullernbanen

Smestad: – Underlig at ingen har tenkt på konsekvensene

Følg oss på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...