ANNONSE
Annonse

– På en skala fra 0 til 10, var denne kampen en 11’er!

Trener Geir Nordby og de to målscorerne, Ina Levorsen Skaug og Svava Gudmundsdottir. Foto: Fredrik Eckhoff

– Det er ekstra godt å vinne kamper, særlig mot Vålerenga som har et så godt lag, sier trener Geir Nordby etter at Røa vant hjemme lørdag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2018 kl 10:01

ANNONSE
Annonse

RØA: Ikke bare slo de Vålerenga 2-1. Resultatet førte også til at Røa avanserte til femteplass på tabellen og passerte nettopp Vålerenga, på bedre målforskjell.

Dermed har de i løpet av kort tid slått både Lyn og Vålerenga og er best i byen!

Publikumsrekord for året

Med nesten 400 mennesker på tribunen i flott høstvær, der de fleste av tilskuerne var Røa-fans, var det stor jubel allerede etter fem minutter, da Ina Levorsen Skaug ga Røa ledelsen. Røa fortsatte å være spillemessig overlegne, og de var slett ikke fornøyd med å gå til pause med 1-1, etter at Isabel Herlovsen hadde utliknet for gjestene få minutter før pause.

Men det skulle ikke ta mange minuttene før Røas islandske landslags-angriper Svava Gudmundsdottir igjen ga Røa ledelsen, og de siste 40 minuttene klarte hjemmelaget å temme Vålerenga slik at de ikke klarte å komme til de helt store mulighetene.

Faktisk var det Røa som var nærmere 3-1 enn Vålerenga utlikning.

Etter regn kommer sol...

Trener Geir Nordby var et stort smil etter kampen.

– På en skala fra 0 til 10, var denne kampen en 11’er! Det er ekstra godt å vinne kamper, særlig mot Vålerenga som har et så godt lag, sier han til Akersposten rett etter kampen.

Etter en treg start på høstsesongen, med tre strake tap, løsnet det for Røa med seier i kvartfinalen i cupen mot Arna-Bjørnar, en kamp som ble etterfulgt av seirer mot Stabæk og Lyn. Lørdag var det altså byrivalen Vålerenga som ble den fjerde skalpen på rad.

– Det var godt vi greide å snu det, sier Nordby, som forteller at de har hatt en god uke på trening, med god aggressitivitet og innsats.

– Det viktigste er det som skjer mellom kampene, sier Røa-treneren.

Nå ligger Røa på femteplass, med samme poengsum som både Vålerenga på sjette og Kolbotn på syvende (en kamp mindre spilt). LSK Kvinner leder suverent etter 17 seirer av like mange mulige. Så følger Klepp, Arna-Bjørnar og Sandviken.

ANNONSE
Annonse