ANNONSE
Annonse
Akersposten

P-forbud i hele Bjørnveien

KJEDELIG: Alltid kjedelig med p-bot, men skiltingen er tydelig. Foto: Vidar Bakken

Nå har Bymiljøetaten skiltet hele Bjørnveien fra Stasjonsveien og helt frem til Holmen skole med parkering forbudt. Det tar etaten på alvor.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2018 kl 16:20

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOLMEN: På grunn av fremmedparkering på begge sider av Bjørnveien, kom ikke skolebussen frem og skolebarna måtte gå «spissrot» mellom bilene. Akersposten har i flere omganger hatt fokus på denne veien med hensyn til trygg skolevei. Det samme har bydel, FAU og rektor ved Slemdal skole hatt. De minste elevene starter på Holmen skole, på grunn av bygging/ombygging av Slemdal skole.

Skolebussen kjørte seg fast, og barna måtte ut i veien

Nå er bredden på den smale veien blitt økt gjennom at hele høyre side av Bjørnveien, sett mot skolen, er skiltet med parkering forbudt. Skilting starter da nede i krysset Stasjonsveien.

Ikke alle har fått det med seg parkeringsforbudet, da signalgule parkeringsbøter pålydende 900 kroner på flere biler synliggjorde at Bymiljøetaten hadde fulgt opp skiltingen. Skiltingen er tydelig, og det er altså tillat å parkere på andre siden av veien litt lenger bort. Skolebussene hadde nådd frem til skolen denne dagen og elevene var på vei inn til trygg transport. Fryd og gammen.

FREMME: Skolebussene kommer frem til skolen og elevene får trygg transport hjem. Foto: Vidar Bakken

Les også:

- Med livet som innsats - hver dag

Følg Akersposten på Facebook