ANNONSE
Annonse
Akersposten

Østlandssendingen med tre timers direkte valgkampsending fra Røa

KOM TIL OSS: Østlandssendingen med Kalle Turkerud, Andreas Augdahl, Else Karine Archer og Kristina Ekelund ønsker velkommen til Miso Café torsdag 22.08. Hovedbilde foto: Heidi Fjørtoft Klokk

Østlandssendingen har sending fra Miso Café på Røa fra klokken 14.00 til 17.00, torsdag 22.08. Dit kan du komme og tømme deg for frustrasjoner og meninger om hva som angår deg i forbindelse med årets kommunevalg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2019 kl 15:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Det er først og fremst en sending med inviterte deltakere, som vil snakke om hva som opptar folk i nærmiljøet. Akersposten er blant disse og kommer på lufta cirka klokken 16.00. Samtidig er folk fra gata velkomne til å fortelle om hva som opptar dem.

- Vi håper så mange som mulig har lyst å ta seg en tur innom for å skravle med oss, lytte til sendingen og kanskje være med på radioen. Vi vil speile hva folk i området er opptatt av, sier Else Karine Archer i «Ettermiddagsgjengen», som foruten Archer består av Kalle Turkerud, Andreas Augdahl og Kristina Ekelund.

Bydel Vestre Aker med Røa står overfor massiv utbygging og planer som vil endre bydelen vesentlig på kort og lang sikt. Sammensetningen i bystyret og lokalt vil være avgjørende for hvordan fremtiden vil se ut for bydelens innbyggere. Bymessig fortetting av småhusområdene, Røatunnel og de enorme konsekvensene med bygging av vannbehandlingsanlegg, vil garantert være temaer i denne sendingen.

Etter sending vil Ettermiddagsgjengen møte folket på Miso Café fra klokken 17.00, hvor du kan snakke og de vil lytte til hva du har å si.

– Jeg gleder meg til å treffe lytterne våre og få høre hva de bryr seg om i valgkampen, sier programleder Kristina Ekelund.

Les også:

Smestad: - Fortsetter en byutviklingspolitikk som skremmer innbyggerne

«Er det noen i rådhuset som vet hva som foregår på Røa?»

Vannbehandlingsanlegget: Dette bør du vite om hva som skjer i og rundt Husebyskogen