Akersposten

Østlandssendingen med tre timers direkte valgkampsending fra Røa

KOM TIL OSS: Østlandssendingen med Kalle Turkerud, Andreas Augdahl, Else Karine Archer og Kristina Ekelund ønsker velkommen til Miso Café torsdag 22.08. Hovedbilde foto: Heidi Fjørtoft Klokk

Østlandssendingen har sending fra Miso Café på Røa fra klokken 14.00 til 17.00, torsdag 22.08. Dit kan du komme og tømme deg for frustrasjoner og meninger om hva som angår deg i forbindelse med årets kommunevalg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2019 kl 15:31

RØA: Det er først og fremst en sending med inviterte deltakere, som vil snakke om hva som opptar folk i nærmiljøet. Akersposten er blant disse og kommer på lufta cirka klokken 16.00. Samtidig er folk fra gata velkomne til å fortelle om hva som opptar dem.

- Vi håper så mange som mulig har lyst å ta seg en tur innom for å skravle med oss, lytte til sendingen og kanskje være med på radioen. Vi vil speile hva folk i området er opptatt av, sier Else Karine Archer i «Ettermiddagsgjengen», som foruten Archer består av Kalle Turkerud, Andreas Augdahl og Kristina Ekelund.

Bydel Vestre Aker med Røa står overfor massiv utbygging og planer som vil endre bydelen vesentlig på kort og lang sikt. Sammensetningen i bystyret og lokalt vil være avgjørende for hvordan fremtiden vil se ut for bydelens innbyggere. Bymessig fortetting av småhusområdene, Røatunnel og de enorme konsekvensene med bygging av vannbehandlingsanlegg, vil garantert være temaer i denne sendingen.

Etter sending vil Ettermiddagsgjengen møte folket på Miso Café fra klokken 17.00, hvor du kan snakke og de vil lytte til hva du har å si.

– Jeg gleder meg til å treffe lytterne våre og få høre hva de bryr seg om i valgkampen, sier programleder Kristina Ekelund.

Les også:

Smestad: - Fortsetter en byutviklingspolitikk som skremmer innbyggerne

«Er det noen i rådhuset som vet hva som foregår på Røa?»

Vannbehandlingsanlegget: Dette bør du vite om hva som skjer i og rundt Husebyskogen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...