Akersposten
Annonse: eie Ullern, eie Røa og eie Skøyen

Oslo leder an i boligprisoppgang

Det er en klar bedring i forhold til antall potensielle kjøpere på visning, og vi ser at enkelte boliger kan oppnå meget gode priser. Spesielt gjelder dette litt større familieboliger som rekkehus, tomannsboliger og eneboliger.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2018 kl 09:47

Boligprisene i Norge steg med 0,5 prosent i mars 2018. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene opp med 0,2 prosent.

Prisutviklingen i mars bekrefter utviklingen vi har sett så langt i 2018 om at boligprisfallet som preget markedet gjennom 2017 har stoppet opp i store deler av landet. Av byene hadde Oslo sterkest oppgang med 1,7 prosent.

Selv om det er flere tegn på bedring i det norske boligmarkedet sammenlignet med den svake utviklingen i 2017, så er det bare i hovedstaden vi kan konstatere at det har vært et markant trendskifte. Normalt vil et økt utbud av boliger for salg i andre kvartal dempe prisveksten fra første kvartal, og det er grunn til å anta at det vil skje også i år. Det er sannsynlig at den sterke utviklingen i bruktboligmarkedet i Oslo vil øke både tilbudet og salget i ny-boligmarkedet i hovedstadsområdet, noe som etter hvert vil kunne dempe etterspørselen i bruktboligmarkedet, avslutter Dreyer i Eiendom Norge.

I skrivende stund er det cirka 51 boliger til salgs i Ullern og 154 boliger til salgs i Vestre Aker.

Det er en klar bedring i forhold til antall potensielle kjøpere på visning, og vi ser at enkelte boliger kan oppnå meget gode priser. Spesielt gjelder dette litt større familieboliger som rekkehus, tomannsboliger og eneboliger.

Mange er veldig opptatt av skolekrets, og det kan bety at du som selger kan få en svært god pris ved et eventuelt salg. Vi har flere potensielle kjøpere som kontakter oss med forespørsel om det kommer flere boliger til salgs i markedet, og det er helt tydelig at det er for lite boliger i forhold til dagens etterspørsel - ta kontakt med megler for en skreddersydd fremdriftsplan om du vurderer salg.

Her finner du boligene Eie har for salg i vårt område.

Snart er våren her for fullt, og da er det erfaringsmessig mange boligselgere som våkner. Alle ønsker å selge med grønn plen. Det er ikke sikkert at den grønne plenen er det som skal til for å få best mulig pris. Kjøpere har ofte mange parametere på boligjakt – og plen er kanskje det enkleste man kan gjøre noe med.

Vi i In-Vest eiendomsmegling (eie Røa, eie Ullern, eie Skøyen) er stolte av at vi er markedsleder i bydeene Ullern og Vestre Aker. I februar hadde vi 23 % markedsandel i Ullern og 32 % markedsandel i Vestre Aker – VI KAN DITT LOKALOMRÅDE!

Velg deg en eiendomsmegler som du har tro på vil gjøre den beste jobben for deg – og som er tilgjengelig når du trenger megleren din, som tar seg tid til å gjøre det lille ekstra i budrunden for at du skal oppnå den beste prisen markedet er villig til å gi – og som er lokalkjent!

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Ellen Maxine Onsum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Daglig leder In-Vest Eiendomsmegling AS, Eie Ullern, Eie Røa, Eie Skøyen

Ellen Maxine Onsum

Her finner du boligene Eie har for salg i vårt område.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...