ANNONSE
Annonse

Ordfører Borgen er helt klar til å snakke om…

Ordfører Marianne Borgen (SV) har vært på Stoppestedet før. Mandag er hun tilbake og stiller i MandagsSTOPPEN. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Du kan faktisk være med på å fylle møtet med innhold. Det er bare å ta turen til Ullern kultursenter mandag klokken 12. Det gjør ordføreren!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2018 kl 12:48

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: MandagsSTOPPEN på Ullern kultursenter på Stoppestedet arrangeres annenhver mandag, og her møter man interessante personer, som alle har en sentral rolle på sitt felt.

Ullern kultursenter beskriver MandagsSTOPPEN slik: «Ditt naturlige stoppested annenhver mandag. Vi ønsker deg velkommen til vårt åpne forum, som består av en innledning etterfulgt av diskusjon og meningsutveksling.»

Mandag 12. februar er altså turen kommet til ordfører Marianne Borgen.

Aldersvennlig by

– Jeg er blitt spurt om å snakke om hvordan Oslo utvikler seg, hvordan den kan bli en enda mer aldersvennlig by. Oslo skal være en raus by, klimavennlig, det skal være plass til alle. Vi skal legge til rette for at den skal bli god å bo i også for eldre, sier ordføreren til Akersposten.

Hun viser til handlingsplanen som ble lagt frem i fjor, som blant annet bygger på at det blir stadig flere eldre i denne byen.

– Vi ser på hvordan vi skal se på eldre som ressurs, hvordan vi skal unngå for eksempel aldersdiskriminering og utenforskap, sier Borgen.

Snart i samme gruppe

MandagsSTOPPEN er et interaktivt forum, og Borgen ser frem til å få høre innspill, og få tilbakemeldinger på politikken som føres i byen.

– Jeg ser frem til å snakke om å lage en bedre by for eldre, og det gjelder jo det meste. Det er ulike behov for eldre, det er et stort aldersspenn og et veldig stort mangfoldig. Det er et stort spenn i bakgrunner og interesser, sier hun.

Ordføreren påpeker at hun selv er 66 år nå.

– Jeg er jo selv snart i denne gruppen, så jeg vil veldig gjerne høre om erfaringer folk har.

Ser for seg et tema

– Har ordføreren noen ideer om hva som kan bli tatt opp av temaer fra deltakere i salen?

– Ja, jeg vil jo tro at noen vil ta opp at det er så glatt på fortauene. Det er det jo også, sier hun og forteller at hun selv bruker brodder hver dag nå.

– Det er veldig krevende, og det har det vært i flere uker. Og vi må jo regne med at det kan bli sånne vintre fremover. Vi må finne frem til nye måter å få frem isen på, sier ordføreren, som sier at hun ser veldig frem til å komme til Lilleaker mandag.

– Jeg har vært på Stoppestedet og Ullern kultursenter før, men ikke i denne gruppen. Det gleder jeg meg veldig til, sier Marianne Borgen.

Det er altså bare å møte opp på Ullern kultursenter, Stoppestedet på Lilleaker, mandag 12. februar klokken 12.

LES OGSÅ: Folk er rasende og trygler om hjelp
CC Vest skal rives og flyttes

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse