ANNONSE
Annonse

Ønsket velkommen inn i fremtiden

Stort sett hyggelig tone mellom folk og utbygger hos MustadEiendom i går. Her med adm. direktør i Mustad Eiendom, Olav Line til h.i hyggelig samtale med Kjell Kvarekvål og Reidar Kierulf. Foto: Reidar Martinsen

Prislappen på utbyggingen er 15 milliarder, og det antydes et tidsperspektiv på 15 -17 år før alt er ferdig.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2018 kl 06:36

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Det er blitt tett med folkemøter i vårt distrikt den siste tiden med boligbygging på agendaen. Møtene har gjerne spesielt høytemperatur der hvor det planlegges rivning av eksisterende boliger til fordel for høye blokker.

Det var ikke i tilfelle i Lilleakerveien 8 tirsdag ettermiddag. Det gikk rolig for seg da Mustad Eiendom inviterte til åpent hus med et slags «velkommen til fremtiden».

Tilstede var representanter for prosjektet Lilleakerbyen – en gigantisk utbygging av hele området fra Lilleaker i nord til Lysaker i sør, alt i regi av Mustad Eiendom. Og nysgjerrigheten på dette prosjektet er uten tvil tilstede i befolkningen i denne delen av byen, og mange lurer på hva slags fremtid man går i møte.

For dette er definitivt fremtid – ikke den fjerne, ei heller den aller nærmeste. Men at mye vil skje i årene som kommer i dette området er helt klart.

Mustad Eiendom med administrerende direktør Olav Line i spissen stilte mannsterkt på folkemøtet. Her var også folk fra Oslo/Bærum kommune samt reguleringsansvarlige fra firma Civitas AS. Folk flest kom med gode innspill, og de aller fleste var mer positive enn negative til utbyggingen – og mange kom med konstruktive innspill.

Mustad eiendom er opptatt av at utbyggingen skjer på en måte som skaper trivsel og et hyggelig bomiljø – og ikke bare et sted hvor man bor. Her skal utvikles en rekke tilbud som til sammen skal skape et trivelig sted å være. Det er Mustads visjoner.

Prislappen på utbyggingen er 15 milliarder, og det antydes et tidsperspektiv på 15 -17 år før alt er ferdig. Erfaringsmessig kanskje enda lenger.

LES OGSÅ: Slik skal Lilleaker forvandles

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

ANNONSE
Annonse