Akersposten

Onsdag braker det løs i Mærradalen

Det forventes god deltakelse i årets Akersposten Mærradalen Opp, onsdag 23. mai. Det er meldt supre løpeforhold og tørt og fint. Her fra en tidligere start.

Bare dager igjen før startskuddet går for Akersposten Mærradalen Opp. Påmeldingen så langt viser at det blir en fin gjeng som legger avgårde oppover Mærralen onsdag. Du er vel med?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2018 kl 11:15

MÆRRADALEN: Den store dagen nærmer seg. Onsdag 23. mai klokken 18 starter påhengsstafetten Akersposten Mærradalen Opp.

– Dette er et veldig sosialt løp, hvor alle kan delta. Kanskje kan for eksempel fotball- eller bandylaget ditt stille med ett eller to lag? sa daglig leder i Røa IL, Roger Bjørn Haugen tidligere i mai. Han fortalte da at det er store ambisjoner om å øke antallet deltakende lag i år.

Nå, bare noen dager før løpet, opplyser Haugen at de snart har like mange lag påmeldt som i fjor, og det var 33 lag.

– Vi håper på minst 40 lag i år, sier han.

Ingen grunn til å vente

– Det er mulig å melde seg på helt frem til tirsdag kveld, sier han, men Haugen ser ingen grunn til å drøye med å melde seg på.

– Det er meldt fint løpevær onsdag. Løypa er tørr og fin hele veien, og det er ingen grunn til å vente med påmeldingen.

– Dette er et løp hvor alle kan være med. Selv stiller Haugen med hele familien, slik han har gjort de to siste årene: Med kone, to gutter og en jente i barnevogn.

Den som løper første etappe, løper fem kilometer, mens de andre tre på laget henger seg på underveis.

– Dette er løpet hvor man kan sette sammen lag bestående av personer med ulik løpsform, sier han.

Slik løpes Akersposten Mærradalen Opp

Løpet, som i år har fått navnet Akersposten Mærradalen Opp, arrangeres i fine omgivelser med start i Mærradalen like ved Radiumhospitalet. Første løper på laget løper opp dalen til man nærmer seg Sørkedalsveien. Der venter løper nummer to, og begge løper videre under Sørkedalsveien og oppover Hovseterdalen.

Like nedenfor Voksen kirke venter lagets tredje løper, og alle tre løper videre oppover gangveien/stien gjennom skogen opp mot Bogstad Camping. Der krysser man i gangtunnelen under Ankerveien. Lagets fjerdemann henger seg på rett ved campingplassen. Alle fire løper samlet bort til badeplassen.

Det koster 300 kroner å delta med et lag, men dette gjelder ikke rene juniorlag. Da er prisen 50 kroner, og dette gjelder også for "aldersbestemte" som ikke er Røa-medlemmer. Alle lag får premie, og det trekkes ut ekstrapremier i tillegg.

Alle skal med!

Akersposten Mærradalen Opp er IKKE et internt løp kun for medlemmer av Røa IL. Her oppfordres alle ivrige og aktive til å sette sammen og lag og delta.

Her finner du mer informasjon og påmelding til Akersposten Mærradalen Opp.

LES OGSÅ:
Nå kan du nyte Frognerbadet lenger!

Gangveien som ikke lar seg åpne

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...