ANNONSE
Annonse

Onsdag braker det løs i Mærradalen

Det forventes god deltakelse i årets Akersposten Mærradalen Opp, onsdag 23. mai. Det er meldt supre løpeforhold og tørt og fint. Her fra en tidligere start.

Bare dager igjen før startskuddet går for Akersposten Mærradalen Opp. Påmeldingen så langt viser at det blir en fin gjeng som legger avgårde oppover Mærralen onsdag. Du er vel med?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2018 kl 11:15

ANNONSE
Annonse

MÆRRADALEN: Den store dagen nærmer seg. Onsdag 23. mai klokken 18 starter påhengsstafetten Akersposten Mærradalen Opp.

– Dette er et veldig sosialt løp, hvor alle kan delta. Kanskje kan for eksempel fotball- eller bandylaget ditt stille med ett eller to lag? sa daglig leder i Røa IL, Roger Bjørn Haugen tidligere i mai. Han fortalte da at det er store ambisjoner om å øke antallet deltakende lag i år.

Nå, bare noen dager før løpet, opplyser Haugen at de snart har like mange lag påmeldt som i fjor, og det var 33 lag.

– Vi håper på minst 40 lag i år, sier han.

Ingen grunn til å vente

– Det er mulig å melde seg på helt frem til tirsdag kveld, sier han, men Haugen ser ingen grunn til å drøye med å melde seg på.

– Det er meldt fint løpevær onsdag. Løypa er tørr og fin hele veien, og det er ingen grunn til å vente med påmeldingen.

– Dette er et løp hvor alle kan være med. Selv stiller Haugen med hele familien, slik han har gjort de to siste årene: Med kone, to gutter og en jente i barnevogn.

Den som løper første etappe, løper fem kilometer, mens de andre tre på laget henger seg på underveis.

– Dette er løpet hvor man kan sette sammen lag bestående av personer med ulik løpsform, sier han.

Slik løpes Akersposten Mærradalen Opp

Løpet, som i år har fått navnet Akersposten Mærradalen Opp, arrangeres i fine omgivelser med start i Mærradalen like ved Radiumhospitalet. Første løper på laget løper opp dalen til man nærmer seg Sørkedalsveien. Der venter løper nummer to, og begge løper videre under Sørkedalsveien og oppover Hovseterdalen.

Like nedenfor Voksen kirke venter lagets tredje løper, og alle tre løper videre oppover gangveien/stien gjennom skogen opp mot Bogstad Camping. Der krysser man i gangtunnelen under Ankerveien. Lagets fjerdemann henger seg på rett ved campingplassen. Alle fire løper samlet bort til badeplassen.

Det koster 300 kroner å delta med et lag, men dette gjelder ikke rene juniorlag. Da er prisen 50 kroner, og dette gjelder også for "aldersbestemte" som ikke er Røa-medlemmer. Alle lag får premie, og det trekkes ut ekstrapremier i tillegg.

Alle skal med!

Akersposten Mærradalen Opp er IKKE et internt løp kun for medlemmer av Røa IL. Her oppfordres alle ivrige og aktive til å sette sammen og lag og delta.

Her finner du mer informasjon og påmelding til Akersposten Mærradalen Opp.

LES OGSÅ:
Nå kan du nyte Frognerbadet lenger!

Gangveien som ikke lar seg åpne

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse