Akersposten

«Og med sin kropp han gjør et hopp»

Da selveste julenissen plutselig sto der i all sin prakt, fikk han servert et ekstranummer fra barnehagebarna, som for anledningen var et barnekor.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2017 kl 13:03

LYSEJORDET/RØA: De eldste barna i Lysejordet barnehage har vært på sin årlige, lille Lucia-turné, som starter på Røa Senter og avslutter på Røa Seniorsenter.

– Det er 10. gang vi er her på seniorsenteret og synger, sier pedagogisk leder på avdeling Eventyret i barnehagen, Therese Karlsen. Hun forteller at det er stor stas for barna, som har startet dagen med å gå Lucia-tog og synge for foreldre og hverandre tidligere på Lucia-dagen.

(Saken fortsetter under bildet.)

Barna fra Lysejordet barnehagen holdt en skikkelig Lucia- og julekonsert på Røa Seniorsenter. Foto: Fredrik Eckhoff

– De største får alltid lov til å være med hit til Røa Senter og til seniorsenteret, og det syns de er veldig gøy, sier Karlsen. – Vi blir alltid tatt veldig godt imot her.

Stor applaus og brede smil fikk de i retur, og plutselig dukket nissen opp også med en liten overraskelse til barna. Han ba pent om at de kunne synge den fine sangen om nissen og låven én gang til, og barna var ikke vanskelige å be.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...