Akersposten

Og her kommer det mer ny bebyggelse

NY BEBYGGELSE: På disse tomtene planlegges 8 nye boliger. Griniveien 22 vil bli bevart. Google Maps

Det er byggebonanza på Røa. Nå ligger det en ny søknad om rammetillatelse for tre tomter i Griniveien.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2020 kl 13:44

RØA: Det gjelder Griniveien 18, 20 og 22. Det er ikke Røaplanen som gjelder her. Det er småhusplanen som kommer til anvendelse, med betydelig lavere utnyttelsesgrad enn sentrum av Røa. Dette er bare ett av mange byggeprosjekter som er under planlegging i og rundt Røa sentrum.

Les også: Da er det det "blå huset" sin tur

Utbygger planlegger to firemannsboliger mellom Griniveien og T-banelinjen, hver enhet på rundt 110 m2 bruksareale. Det settes betingelse om oppføring av støyskjerm mot t-banelinjen. Boligen i Grinniveien 22 vil bli bevart, mens de to andre vil bli revet.

SETT MOT RØAKRYSSET: Byggeområdet strekker seg fra Griniveien 22 (nærmest) til 18. Foto: Vidar Bakken

Utbygger skriver i sin redegjørelse blant annet:

Firemannsboligene er plassert slik at de ligger på linje med leilighetskomplekset i Griniveien 14. Vi mener at størrelsen på firemannsboligene vil fungere som en fin overgang mellom leilighetsbyggene rundt Røa og småhusbebyggelsen videre langs Griniveien. Husene ligger fint til på et høydedrag med gode solforhold og flott utsyn. Den nye bebyggelsen skjermer uteoppholdsarealene fra støy og innsyn fra Griniveien. Det er således ikke behov for støyskjerm mot Griniveien. Boligene har adkomst via regulert avkjørsel fra Griniveien. Det er ikke foretatt terrengendringer som strider mot det planen tillater.

Uteoppholdsareal
Prosjektert uteoppholdsareal er av høy kvalitet. Utearealene er i direkte tilknytning til boligene og godt plassert med tanke på solforhold. Alle boenhetene har et privat uteområde i direkte tilknytning til oppholdsrom i tillegg til store fellesarealer. Utearealene har sol fra morgen til kveld.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...