Akersposten

Og den nye sponsoren er...

Lørdag kan Røa Dynamite Girls vise frem sin nye sponsor. Foto: Kristian Bjerke/Stabæk Media

Mot Vålerenga lørdag 15. september blir Røa Dynamite Girls å se i «nye» drakter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2018 kl 10:04

RØA: For nå er OBOS + Røa Dynamite Girls = sant!

Tiden uten en sponsor på brystet er historie for Røa Dynamite Girls. Klubben har kommet til enighet om en treårig avtale med OBOS. Nå vil OBOS-logoen pryde fronten på Dynamite Girls’ røde drakter i tiden fremover.

Milepæl

Det gjør OBOS til en spesielt viktig samarbeidspartner for Røa Dynamite Girls' videre satsning. Det nye og svært spennende partnerskapet utgjør dermed en liten milepæl, skriver laget på sine nettsider.

– Det er en stor glede for oss å kunne ønske OBOS velkommen blant våre gode sponsorer. OBOS blir en viktig partner for vår utvikling og i vårt arbeid med å bygge klubb steg for steg, sier Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

– Her på Røa tørr vi å tenke annerledes. At vi nå har OBOS i ryggen, eller rettere sagt på brystet, gjør at vi kan gjøre dette på en fremoverlent og fremtidsrettet måte, legger Olsson til.

Samtidig gjør avtalen at klubben får med en profesjonell aktør på laget som styrker klubbens økonomi.

– Foregangsklubb

Og gleden er gjensidig. For i Røa ser OBOS mye, både på kortsiktig og langsiktig plan.

– Røa Dynamite Girls har i en årrekke vært foregangsklubb for kvinnefotballen i Norge. OBOS er glade for å kunne bidra til at klubben fortsatt skal lykkes sportslig og være gode forbilder for framtidige talenter, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Lyst til å se jentenes nye drakter? Allerede lørdag ettermiddag har du sjansen!

Fra klokken 13:00 vil klubbens første FANZONE i historien bli arrangert med aktiviteter for store og små. Og klokken 15:00 sparkes byderbyet mellom Røa og Vålerenga i gang. Vi skal fylle Røabanen – vi sees!

Du kommer faktisk gratis inn, mens kampsponsoren betaler!

Les mer om arrangementet her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...