ANNONSE
Annonse
Akersposten

Og den nye sponsoren er...

Lørdag kan Røa Dynamite Girls vise frem sin nye sponsor. Foto: Kristian Bjerke/Stabæk Media

Mot Vålerenga lørdag 15. september blir Røa Dynamite Girls å se i «nye» drakter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2018 kl 10:04

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: For nå er OBOS + Røa Dynamite Girls = sant!

Tiden uten en sponsor på brystet er historie for Røa Dynamite Girls. Klubben har kommet til enighet om en treårig avtale med OBOS. Nå vil OBOS-logoen pryde fronten på Dynamite Girls’ røde drakter i tiden fremover.

Milepæl

Det gjør OBOS til en spesielt viktig samarbeidspartner for Røa Dynamite Girls' videre satsning. Det nye og svært spennende partnerskapet utgjør dermed en liten milepæl, skriver laget på sine nettsider.

– Det er en stor glede for oss å kunne ønske OBOS velkommen blant våre gode sponsorer. OBOS blir en viktig partner for vår utvikling og i vårt arbeid med å bygge klubb steg for steg, sier Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

– Her på Røa tørr vi å tenke annerledes. At vi nå har OBOS i ryggen, eller rettere sagt på brystet, gjør at vi kan gjøre dette på en fremoverlent og fremtidsrettet måte, legger Olsson til.

Samtidig gjør avtalen at klubben får med en profesjonell aktør på laget som styrker klubbens økonomi.

– Foregangsklubb

Og gleden er gjensidig. For i Røa ser OBOS mye, både på kortsiktig og langsiktig plan.

– Røa Dynamite Girls har i en årrekke vært foregangsklubb for kvinnefotballen i Norge. OBOS er glade for å kunne bidra til at klubben fortsatt skal lykkes sportslig og være gode forbilder for framtidige talenter, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Lyst til å se jentenes nye drakter? Allerede lørdag ettermiddag har du sjansen!

Fra klokken 13:00 vil klubbens første FANZONE i historien bli arrangert med aktiviteter for store og små. Og klokken 15:00 sparkes byderbyet mellom Røa og Vålerenga i gang. Vi skal fylle Røabanen – vi sees!

Du kommer faktisk gratis inn, mens kampsponsoren betaler!

Les mer om arrangementet her