Akersposten

OBS: Hold dere unna Sollerudstranda!

IKKE BADING: Selv om man må avholde seg fra å bade, er fremdeles den fine kyststien fra Sollerud og innover mot byen et godt alternativ. Foto: Bymiljøetaten

Planlegger du bad på Sollerudstranda, Hydrostranda eller Bygdøy sjøbad denne helgen. Ikke gjør det.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2017 kl 13:43

SOLLERUD: Det er ikke første gang disse strendene må stenges for bading. Sollerudstranda og Hydrostranda har flere ganger blitt rammet av stenging på grunn av for høy konsentrasjon av tarmbakterier.

På grunn av to ødelagte avløpspumper i Bestumkilen, fraråder Bymiljøetaten bading på Sollerudstranda, Hydrostranda og Bygdøy sjøbad inntil de er reparert. Varselet gjelder foreløpig frem til og med søndag.

Vann- og avløpsetaten kan dessverre ikke si nøyaktig hvor lang tid det vil ta å reparere skaden, men oppdaterer nettsidene fortløpende ettersom situasjonen endrer seg.

Det er neppe mange som med dagens badetemperaturer kaster seg ut i det blå, men det er heller ikke lurt å la barna leke i vannet og vannkanten om vannet har høy grad av tarmbakterier. Det er foreløpig ikke oppgitt noen målinger.

Les også:

- De skal rive huset ditt. Du har vunnet i Lotto!

En fiskelegende melder overgang

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...