ANNONSE
Annonse

Nytt skilt gjør at dette aldri skjer igjen

Slik har det sett ut lenge ved inngangen til Mærradalen, like ved Radiumhospitalet. Parkeringsforbudet har vært vagt – og det er blitt utnyttet. Nå har Bymiljøetaten satt ned foten – gjennom å sette opp et tydelig skilt (innfelt).

– Kudos og takk til kommunen! Det sier mannen som tipset Akersposten om parkeringen nederst i Mærradalen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.07.2018 kl 08:50

ANNONSE
Annonse

ULLERN/MÆRRADALEN: Helt nederst i Mærradalen, akkurat der turveien begynner mellom Radiumhospitalet og Hasselkroken Kanvas-barnehage, har det sett ut som en stor parkeringsplass lenge. Tidlig denne våren ble Akersposten tipset av Lasse Hem, en beboer i nærheten. Han lurte på om det var meningen at dette skulle være en parkeringsplass.

– Det står en haug med biler parkert på gangveien opp Mærradalen, sa Hem til oss, og var innom stedet flere ganger og kunne konstatere at her sto det biler parkert i timevis hver dag. Bare innenfor skiltet hvor Bymiljøetaten beskriver den vernete Mærradalen, sto det rundt 10 biler til enhver tid.

«Feilparkering»

Til en artikkel tok vi spørsmålet opp med etaten, og svaret var dette:

– Det er i hovedsak privat grunn, men regulert til friområde. Vi er i dialog med barnehagen om en avtale der Bymiljøetaten sperrer av og kan håndheve eventuell feilparkering på friområdet. Så raskt som mulig kommer vi til å sette opp nytt skilt og sperrestein, slik at det blir tydeligere hvor det ikke er lov å parkere, sa presseansvarlig Monica T. Olsen 11. juni.

Ordnet opp

Mandag 2. juli fikk Akersposten ny melding fra Lasse Hem. Nå er skiltet kommet opp.

Ifølge Hem har det ført til drastiske endringer i parkeringspraksisen.

– Status 2. juli klokken 12 var to biler. Klokken 13 var det ingen biler. Kudos og takk til kommunen! sier Hem til Akersposten.

LES OGSÅ: Her kan det bli ulovlig å parkere

http://akersposten.no/nyheter/her-kan-det-bli-ulovlig-a-parkere/19.2380

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse