Akersposten

Nytt kunstgress ved Skøyen skole

ENDELIG: Ny bane på Skøyen og barna kan feire åpningen. Foto: Per Ola Holden

Barna kunne glede seg over at den utslitte banen på Monolitten er byttet ut med nytt kunstgress, som heller ikke forurenser sine omgivelser med gummikuler.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.10.2018 kl 14:13

SKØYEN: I forrige uke ble det nye kunstgresset på Monolitten ved Skøyen skole offisielt åpnet. Byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen (Ap), klippet snoren og ønsket barna velkommen til trening.

SPENTE OG KLARE: Ingen tvil om at disse barna gledet seg til å ta banen i bruk, da byråd Rina Mariann Hansen klippet snoren. Foto: Per Ola Holden

Stor jubel

Monolitten kunstgress var etter ti års bruk i elendig forfatning. Det var til stor glede for Skøyen skole og Bygdø Monolitten IL at gresset ble byttet denne høsten.
Tilstede på åpningen var byråden, representanter fra Bymiljøetataen, Oslo Idrettskrets, Bygdø Monollitten IL og rektor på Skøyen skole, Anne Helga Jarnholt.

- Banen brukes fra morgen til kveld og er et viktig samlingspunkt for alle barna i skoletiden, og for alle barna etter skoletiden. Vi er superglad for denne banen. Ikke sant, dere? sa rektor blant annet i sin tale.

Stor jubel fra gutter og jenter på 2. trinn var bekreftelsen på at det var sant.

Saken fortsetter under bildet

SUPERGLADE: Rektor Anne Helga Jarnholt og barna var superglade for den nye banen. Foto: Per Ola Holden

Gjenbruk

Styreleder i Bygdø Monolitten IL, Sigurd Solem, takket kommunen for en flott bane.

- Ikke bare er gresset er byttet, men vi har fått nytt lys og sittebenker rundt banen. Helt fantastisk, sa Solem.

Benkene rundt banen er utformet med granittblokker og fungerer som gjerde. Banen er fylt med gummikuler som kalles granulat. Det har tidligere vært mye kritkk mot granulat og dens forurensing av omgivelsene. Gjerdet forhindrer granulat på avveie. I hver ende av banen er det åpninger med rist, slik at granulaten blir liggende igjen og er lett å samle opp for gjenbruk.

Åpningen av banen gikk så over i en trening for morgendagens helter. Det vil være stor aktivitet og mye glede på Monolitten kunstgress i de neste ti årene også.

Les også:

Storklubber følger Ullern-gutt (18)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...