Akersposten

– Vi gleder oss allerede til julekvelden 2022

– Vi hadde fint dekkede bord med massevis av lys og blomster, nydelig julemat, og diverse andre godsaker som hører julen til, sier Ola Ramstad. Til tross for pandemien klarte de å gjøre julaften ekstra fin for rundt 100 mennesker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOVSETER: Rundt bordene hadde vi 21 gjester – med god avstand – som ble servert og tatt vare på av totalt ni frivillige, medregnet to sjåfører, hele kvelden, sier Ramstad til Akersposten.

Ramstad, som har vært primus motor de siste årene, sammen med kona Berit, forteller at restriksjoner gjorde at de ikke kunne fylle lokalene til Hovstua som de egentlig ønsket, men det ble likevel en hyggelig kveld med mye god mat, blomster og fine gaver.

Dessuten kjørte de julemat og gaver ut til rundt 80 mennesker.

– Totalt ble det laget og fordelt cirka 100 porsjoner med mat denne kvelden. Ellers gikk bussen stort sett hele tiden med henting og hjemkjøring av gjester samt mattransport, sier han.

På Hovstua var stemningen god med julesanger, musikk, lesing av juleevangeliet, lesing av dikt, samt mimring og gode historier.

– Kvelden ble avrundet med utdeling av opptil flere julegaver og blomster til gjestene noe som ble satt stor pris på både av store og små ved bordene, sier Ramstad. Han ønsker å rette en stor takk til alle som bidro til en flott kveld: Scandic Hotel Solli, Bydel Vestre Aker, Ris ungdomsskole, Vestre Aker pensjonistforening, Skajem, Holmenkollen Rotary, Lions Slemdal, Vestre Aker frivilligsentral og Ris Vel.

– Vi gleder oss allerede til julekveld på Hovstua 2022! sier han.

I tillegg til julekveld på Hovstua hadde vi denne kvelden også utkjøring av julemat og blomster til en del personer/familier i bydelen, samt henting av mat/blomster og ta med hjem for de som ønsket en slik løsning.

En stor takk til våre gjester, glade givere av julegaver, blomster fra Skajem, mat fra Scandic Solli og ikke minst de frivillige som gjorde kvelden vellykket for oss alle, takk og igjen takk!