ANNONSE
Annonse

– Vi er veldig bekymret og savner henne veldig

Scala, en liten hund på avveie ved Frognerseteren etter en tur fredag. Foto: Privat

Lille Scala (4) ble skremt i skiløypa og var plutselig søkk borte ved Frognerseteren fredag. Nå er hun kommet til rette.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.01.2018 kl 12:44

ANNONSE
Annonse

SPORTEN/FROGNERSETEREN: Scala, som til daglig holder til på Frogner, er en blanding av pomeranian, kinesisk nakenhund og italiensk mynde. På skitur fredag ble hun skremt av en større hund i løypa, og brått var hun over alle hauger.

Nå er eieren, familie og venner på leting etter den lille kjæledeggen, som aldri har vært ute på egenhånd på denne måten før.

– Hun er blitt skremt én gang før, men aldri gått langt, sier Rachel Jacquet, datteren til eieren.

– Vi savner henne veldig. Scala er kjærlig og glad i mennesker, men hun kan bli redd, særlig for store hunder, sier hun til Akersposten.

– Vi er veldig bekymret, det er jo kaldt også, sier hun og håper folk kan være ekstra observante hvis de skal ut på tur i området fra Frognerseteren og innover i marka i helgen.

Ser du Scala, som antakelig har på seg lille, strikket genser og rød sele (som på bildet), ta kontakt på tlf 97 75 46 48 eller 92 84 17 04.

Organinasjonen Rømlingen, som er et nettverk av hundeeiere og hundekjære mennesker, har delt informasjon om forsvinngen på sine Facebook-sider, og de har også mange som er på leting etter Scala.

Like etter klokken 12 lørdag kommer meldingen om at Scala e funnet i god behold etter et døgn ute i skogen!

LES OGSÅ: Taco kom hjem igjen

Lupus er funnet død

På jakt etter 100 leiligheter – men her må alle beboere flytte ut

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse