Akersposten
Annonse: Eie Skøyen & Ullern

Fra v: Eiendomsmegler Oliver Rudjord, eiendomsmegler/partner Nicolay Ulvin og eiendomsmeglerfullmektig Håkon Solvang

– Vi er spesialister på boligmarkedet og nærområdet

EIE eiendomsmegling avdeling Skøyen og Ullern har styrket teamet, og vi er klare for å bistå deg med ditt boligsalg. Med flere på laget og spesialister på området, står de sterke for å levere Premium rådgivning.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.09.2021 kl 15:09

Kontoret på EIE Skøyen og Ullern, som snart består av ni meglere, besitter høy kunnskap om boligmarkedet, området, ulike boligtyper, og ikke minste verdien av å bo på Skøyen og Ullern. Daglig leder, Janne Berner-Mediaas, forteller at de sammen utgjør et allsidig lag som kan mye og har stor erfaring.

– Vi kaller oss selv spesialister, for det er jo det vi er. Vi vet verdien på ulike boligtyper i området, og følger godt med på utviklingen i bydelen og boligmarkedet, sier Berner-Mediaas.

Kontoret, som sitter plassert på Karenslyst Allé, har meglere med mer enn 60 års erfaring til sammen.

Tre nye meglere

I løpet av kort tid har kontoret ansatt tre nye meglere, som skal bidra med sin kunnskap og erfaring. Håkon Solvang og Nicolay Ulvin har allerede kommet godt i gang, med flere boliger ute på markedet. Håkon er en kvalitetsbevisst og serviceinnstilt eiendomsmeglerfullmektig, og har som mål at hvert enkelt salg skal bli en suksess.

Nicolay er oppvokst i Vestre Aker, og kjenner derfor godt til skoler, fritidstilbud og turstier i nærområdet. Han mener at hvert boligsalg er unikt og gir alltid det lille ekstra gjennom hele prosessen for at både selger og kjøper skal bli fornøyde.

1. september begynner Oliver Rudjord, som blir siste tilskuddet til kontoret. Han har jobbet som eiendomsmegler i over 17 år. I tillegg til å ha jobbet mye med bruktbolig, nybygg/prosjekt, fritidsbolig og næring, har han også erfaring fra boligutvikling og forvaltning. Han er opptatt av alle de små tingene i salgsprosessen, som skaper store forskjeller for resultatet.

– Selv om de er nye meglere, har de jobbet i området i lang tid. Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen vår når vi blir et såpass sterkt og solid kontor, sier Berner-Mediaas.

Ta kontakt:

Janne Berner-Mediaas
eiendomsmegler MNEF/daglig leder/partner
Mobil: 976 97 120
Kontor: 22 06 30 00
E-post: skoyen@eie.no
eie.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...