ANNONSE
Annonse

Værsågod, sitt!

Tre slike solide benker er på plass på Røa stasjon. I dag, tirsdag, riktignok så nedsnødd at de ikke syntes så godt, så her måtte vi ty til et bilde tatt tidligere i januar. Men de dukker helt sikkert snart opp igjen. Foto: Privat

Det har nå blitt langt enklere å finne seg en sitteplas når man venter på t-banen på Røa, i retning sentrum.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2018 kl 15:54

ANNONSE
Annonse

RØA: – Hvorfor har Røa Vel skaffet ekstra benker på Røa stasjon, Røa vel-leder Anne Bjørnebye Vik?

– Vi har sett at det er mange eldre som bruker t-banen. Og da står man der og venter. Det har vært veldig lite benker på stasjonen, og det har vi tatt opp med Sporveien ganske lenge nå, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

Anne Bjørnebye Vik. Arkivfoto

– Nå som ingen lengre skal kjøre bil til sentrum, blir det fort mange som venter på stasjonen – både i sol, regn og snøvær. Men her har det vært få benker å sette seg ned på – enten en er stor eller liten – trøtt i beina eller ikke. Så da har Røa Vel tatt tak! sier hun.

Bjørnebye Vik og Røa Vel er glade for at benkene nå endelig er på plass, til glede for både pensjonister og andre som setter pris på å hvile beina litt før t-banen kommer.

– Ikke bare Røa Vel har ventet, men i høy grad også Sporveien. De har møtt på produksjonsproblemer og flere utsettelser fra sin leverandør – og feil både her og der, så jeg ønsker å gi en ekstra honnør til Sporveien og produksjonsleder Terje Olsen, som har stått på i denne saken, sier hun. – Det har vært et godt samarbeid mellom vellet og Sporveien.

LES OGSÅ: Åpner landhandleri på Makrellbekken

b]Ber om hjelp – og bør få det!

Lader opp til å takle store mengder snø

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse