ANNONSE
Annonse

– Utrolig mange gode!

– Vi er utrolig glad for at Ullern kultursenter denne vårsesongen kan by på mange interessante navn og temaer. Blant andre eldre-byråden og ordføreren, sier leder i Brukerrådet, Marit Fabritius. Foto: Bjørg Duve

– Det er utrolig mange gode innledere på Ullern kultursenter denne våren. Jeg ser virkelig fram til vårsesongen, sier Marit Fabritius, leder i senterets brukerråd, til Akersposten. Onsdag er det «Åpen dag» på Kultursenteret. Møtet begynner klokken 12.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2018 kl 14:43

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: – Det er viktig for oss at vi kan gi et variert tilbud enten det gjelder kurs, foredrag eller andre aktiviteter, sier Marit Fabritius. Hun oppfordrer så mange som mulig til å komme på møtet onsdag klokken 12. Det er selvsagt gratis. Det er også kaffen og vaffelen. Der vil en høre mer om hva Ullern kultursenter har å by på.

Byråd og ordfører

– Jeg synes det er veldig hyggelig at den nye eldrebyråden Tone Tellevik Dahl, ordfører Marianne Borgen, Astrid Nøklebye Heiberg og bydelsdirektøren kommer på MandagsSTOPPEN. En spennende møteserie, sier lederen i brukerrådet. Hun kan fortelle at folk er veldig raske til å melde seg på de mange kursene.

– Denne gangen har vi også kurs i gotisk håndskrift, sier hun.

Onsdagsforedragene

Kultursenterets onsdagsforedrag er etter hvert godt kjent. Gjennom flere år har senteret hatt gode foredragsholdere.

– Onsdagsforedragene denne våren vil nok trekke mange tilhørere. Det forstår jeg godt. Jeg har allerede blinket meg ut noen jeg bare må få med meg, sier Fabritius. Den åndelige føden er viktig, men hun trekker raskt fram alle tilbudene som finnes innen trim-avdelingen.

– Vi vet at fysisk og psykisk helse henger sammen. Vi prøver å gi tilbud til hele mennesket.

Dataklubben

– Et av våre meget populære tilbud er dataklubben. Her kan en stikke innom med store og små problemer enten det gjelder smarttelefoner, nettbrett eller datamaskiner, sier Fabritius og legger til at det er ikke få som får hjelp og går lettet hjem igjen. Dette er et gratistilbud om tirsdager og torsdager mellom klokken 10 og 12 de dagene det er datakurs.

– Det er ikke enkelt å henge med i en hurtig utviklende dataverdenen. Dette er ikke noe som læres en gang for alle, sier Marit Fabritius.

LES OGSÅ: Lilleaker: Her kan noen slett ikke lese

Slik blir du kvitt juletreet

Dette kan bli nye Smestad

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse