Akersposten

Ullerns største fyrverkeri

Det blir nok atskillig mer fart i sakene på nyttårsaften her i Fåbroparken på Lilleaker enn det lille blusset markedsdirektør Herman Dyrø i Mustad Eiendom har tent. Profesjonelle pyroteknikere står bak det som sikkert blir Ullern største fyrverkeri.

– Dette satser vi på skal bli en tradisjon, sier markedsdirektør Herman Dyrø i Mustad Eiendom.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.12.2021 kl 17:37

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: En virkelig eksplosiv tradisjon i så fall. Intet mindre enn et profesjonelt fyrverkeri, som uten tvil blir Bydel Ullerns største.

– Vi i Mustad Eiendom har stilt oss spørsmålet hvorfor ikke også vi skal ha et felles fyrverkeri på Lilleaker. Det er jo både et hyggelig samlingspunkt – og så er det jo fornuft i at ikke alle skal måtte handle inn og skyte opp hvert sitt fyrverkeri. Med profesjonelle pyroteknikere bak spakene sikres både en god «kunstnerisk» regi, og så blir sikkerheten svært godt ivaretatt, sier Dyrø til Akersposten.

Oppskytingen for fyrverkeriet skjer fra fotballbanen i Fåbroparken som ligger mellom de nye blokkene i Carl Lundgrens vei på Lilleaker og Møller Bil.

Herman Dyrø sier videre:

– Da eierne av de 69 leilighetene i prosjektet Schlägergården Hage nylig flyttet inn i sine nye hjem, er dette også tenkt som en hyggelig velkomst til alle de nye i nabolaget. Vi har en ambisjon om at vi i Lilleakerbyen skal dele det ikke alle behøver å eie. I Schlägergården Hage er det gode felles fasiliteter med blant annet egne rom for mekking av sykkel, hundevask og skiprepp. Det er både praktisk og sosialt. Fyrverkeri er jo på samme måte et strålende eksempel på noe ikke alle behøver å gå til innkjøp av, men som vi heller kan gå sammen om og samles rundt. Vi tror det er viktige prinsipper for gode nabolag.

– På grunn av pandemisituasjonen oppfordrer vi i år alle til å nyte det hele på avstand – aller helst fra sin egen balkong eller hage, eller i det minste på god avstand. Til neste år håper vi pandemisituasjon er en helt annen, og at fyrverkeriet da kan bli en lokal folkefest og hyggelig samlingspunkt der vi kan klemme og takke hverandre for det gamle og ønsket det nye året velkommen, avslutter markedsdirektør Dyrø.