ANNONSE
Annonse
Akersposten

Tryggere parkering for syklister på CC Vest

Nytt tilbud til syklister på CC Vest. Det samme fins også på Majorstuen t-banestasjon.

I sommer kan shoppingglade syklister forhåndsreservere og parkere tryggere på CC Vest via appen Bikely. Utvidelsen kommer bare uker etter åpningen på Majorstuen t-banestasjon, og flere lokasjoner i Oslo venter over sommeren.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.07.2021 kl 12:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER/MAJORSTUEN: APCOA og Mustad Eiendom baner vei med markedets tryggeste sykkelparkering, skriver de i en e-post til Akersposten.

Ser verdien i syklister

CC Vest ønsker flere syklister velkommen med Bikely. I appen kan syklister forhåndsreservere og få tilgang til et dedikert sykkelskap. I skapet er det enkelt å henge fra seg sekk, hjelm og utstyr, og det er god plass til handleposer. CC Vest satser på at flere syklister med kostbare sykler tar turen med nytt parkeringstilbud på plass.

– Bikely er den nye standarden for trygg og smart sykkelparkering. Med smarte sykkelskap satser vi på syklistene. Det skal være lav terskel for å bruke løsningen, og derfor er de tre første timene alltid gratis, sier Heidi J. Larsen, markedssjef ved CC Vest.

Sykkelskapene er allerede på plass – og i et marked hvor det aldri har vært så mange kostbare sykler ligger alt til rette for god respons. Trygg og smart sykkelparkering er også et målrettet miljøtiltak, og CC Vest kan enkelt måle hvor mange som bruker løsningen.

– Vi gir kundene tilgang til å se statistikk om bruken. Her kan vi raskt måle hvor godt tiltaket treffer for CC Vest, sier daglig leder Hallvar Bergh i Bikely.

Tilrettelagt for shoppingglade syklister

– Vi har gode resultater fra lokasjoner i tilknytning handel og service. Dette er derfor en svært spennende utvikling – og vi venter en rask utvidelse til flere lokasjoner i Oslo, sier Markedssjef Ellen Loxley i Bikely.

Bikely er allerede tatt i bruk ved Jekta Kjøpesenter, Sirkus Shopping, Byhaven Kjøpsenter og ved Bergen Storsenter. CC Vest er det første kjøpesenteret i Oslo som satser på syklister og som tilbyr trygg sykkelparkering.

– Vi ser at syklister som bruker Bikely foretrekker lokasjoner med sykkelskap når de handler, sier markedssjef Ellen Loxley.

Tanken er at syklister får et bekymringsfritt besøk hos CC Vest, og at dette gjør at flere syklister velger å ta turen innom. I statistikken kan man også se hvor mange som parkerer flere ganger.

– Vi ønsker å i vare ta syklistene. Da mener vi at de har rett på trygg, smart og rimelig parkering, avslutter markedssjef Heidi J. Larsen.