ANNONSE
Annonse

Tre lam drept av hunder

Lam drept av løse hunder, meldes det om fra Bogstad Gård. Nå minner Bymiljøetaten igjen om båndtvangen. Foto fra Facebook-siden "Bogstad besøksgård"

«Henstilling til alle hundeiere!» Slik starter meldingen, og da vet de fleste hva det dreier seg om. Likevel er det altså nødvendig å minne om. I sommer har flere husdyr blitt drept av løse hunder, ifølge Bymiljøetaten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.07.2018 kl 16:47

ANNONSE
Annonse

BOGSTAD: Nok en gang er det altså nødvendig å minne om at det er båndtvang. Nå er det Bymiljøetaten via en av sine Facebook-sider, Bogstad Besøksgård, som skriver en melding til sine følgere.

På Bogstad Gård er det mange dyr, og disse er ute i sommerhalvåret, ikke bare på gårdens nærområde. Etaten skriver at løse hunder har gått brutalt utover noen av deres husdyr i sommer. Her er etatens henstilling til hundeeiere:

«Bogstad gård er et vakkert og trivelig sted å lufte hunden. Vi gjør oppmerksom på at det er BÅNDTVANG, og at du som hundeeier er ansvarlig for at din hund ikke skader eller truer husdyr. Vi har alle dyrene våre ute i sommerhalvåret fra Hovedøya til Finnerud. Storfe, sau, geiter, hester, høns og kaniner, vi tar godt vare på dyra våre, fra de blir født til de blir gamle. All den omsorgen vi legger i arbeidet for at du og andre skal få en trivelig opplevelse og et åpent landskap med beitende dyr, er det veldig trist at det er enkelte som ikke tar hensyn til. I den siste tiden har vi hatt gjentatte angrep av løshunder på sauebeitet vårt, som har resultert i at to lam ble drept av hund og et tredje ble skadet slik at det måtte avlives. Dette er svært alvorlig og unødvendig at skal skje!

Vi ber dere derfor å ha hunden i bånd til enhver tid!
Ha en fin luftetur med hunden på Bogstad gård!

Hilsen to- og firbente på Bogstad»

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse