Akersposten

Toåringen ble påkjørt i fotgjengerfelt

Ulykken skjedde i krysset Stasjonsveien/Tråkka.

[ Åpne stort dynamisk kart ]

Den to år gamle gutten som døde etter påkjørselen mandag ettermiddag, skal ha gått på grønt lys i fotgjengerfelt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2020 kl 18:56

HOLMEN/SLEMDAL: En to år gammel gutt døde av skadene han fikk i en trafikkulykke mandag i 16.30-tiden. Politiet opplyser til VG at gutten skal ha løpt ut i veien på «grønn mann».

– Når det har blitt grønt for fotgjengere, har gutten løpt ut i veien. Bilen har svingt og truffet gutten i fotgjengerfeltet, sier politiets innsatsleder Arve Røtterud til VG.

Han opplyser at helsepersonell kom raskt til ulykkesstedet, som var i krysset Stasjonsveien/Tråkka.

– Livet sto likevel ikke til å redde, sier Røtterud.

Les også: Etterlyser vitner til hendelsen

Fratatt førerkortet

Politiet hadde kontroll på en bil og dennes fører som var involvert i ulykken. Røtterud opplyste til VG at føreren av ulykkesbilen ville bli fraktet til Legevakten og ivaretatt der.

– Dette har vært en sterk, sterk påkjenning også for ham, sier innsatsleder.

Det er ingen mistanker om noen form for ruspåvirkning hos bilføreren.

Mannen har blitt fratt førerkortet og har status som siktet, opplyser krimvakta i Oslo politidistrikt til VG.

Barnet er kjørt til Ullevål sykehus, sammen med sine foreldre, som var tilstede da ulykken skjedde. Foreldrene blir videre tatt hånd om av helsepersonell på sykehuset.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...