Akersposten

Suksess for Aksjon folkepark i Bestumkilen

DET GIKK FORT: Engasjementet er stort. I løpet av timer var 300 underskrifter nådd, som trengs for å få saken politisk behandlet. Søndag morgen er 604 underskrifter på.

De trodde det skulle ta litt tid å oppnå de 300 underskriftene som skulle til for å få saken til politiske behandling. Det tok bare noen timer.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2019 kl 12:50

BESTUMKILEN: Skøyen Miljøforum kjemper for at det store området innerst i Bestimkilen skal bli noe annet enn blokker med kontorlokaler og boliger. De vil at området som Oslo kommune eier skal bli en park, med mange aktiviteter til glede for Oslos befolkning.

Les saken: Underskriftsaksjon for folkepark i Bestumkilen

Dobling

Snart kommer områderegulering for Skøyen og samtidig står kampen om fremtiden for den siste "indrefileten" som Oslo kommune eier. Plan- og bygningsetatens forslag innebærer stor nedbygging av området og utfylling av Bestumkilen. Det er det kampen står om og det er det underskriftsaksjonen dreier seg om.

Det tok ikke lang tid før underskriftskampanjen til Skøyen Miljøforum "Bestumkilen på Skøyen - Oslos nye Folkepark" nådde målet om 300 underskrifter på minside.no.

- I skrivende stund har vi flere enn 600 underskrifter, sier aksjonsjef Per Øyvind Hansen i Skøyen Miljøforum.

- Vi var sikre på at folkeparken ville slå an, men at dobbelt så mange ønsker, bare etter noen timer, at vi skal få saken opp i Bystyret er bare fantastisk. At vi i tillegg har så mange medlemmer på aksjonens Facebook-sider bekrefter støtten. Folkepark er noe mange vil ha og det er uansett hvor i byen du kommer fra. Vi har medlemmer fra de fleste bydelene i Oslo, ikke bare Ullern, sier Hansen.

Jo flere, jo bedre

Men kampen er ikke over selv om 300 underskrifter er nådd.

- Jo flere underskrifter, jo sterkere står folkeparken i en kommende bystyrebehandling, sier han.

- Til slutt vil jeg gjerne legge til at alle som har gode ideer og samtidig har tid til å hjepe til med "gerilja-arbeidet" fremover, må gjerne ta kontakt. Vi trenger flere som kan gjøre en innsats, avslutter Hansen, mens nye underskrifter tikker inn.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...