Akersposten

Storslått gave til Lilleaker-korps

Lilleaker skolekorps blir en attraksjon rikere når c-tubaen blir tatt i bruk. Nå er finansieringen ordnet. Foto: Lilleaker skolekorps

– Korpset har ønsket seg en slik i mange år, men en så stor investering har vi aldri hatt mulighet til å finne penger til.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2018 kl 12:15

LILLEAKER: Det sier Lilleaker skolekorps’ leder, Kristin Svanqvist, til Akersposten. Og det hun snakker om, er ikke hva som helst. Korpset har nemlig fått hele 100.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til en en stor C-tuba.

– VI har i mange år systematisk arbeidet for å heve det musikalske ferdighetsnivået. De siste årene viser at denne satsningen har gitt resultater med gode plasseringer i underholdningskampen og distriktsmesterskapet, sier Svanqvist.

– Store musikkinstrumenter som tuba og annen grovmessing, er viktige faktorer for å få dybde og et mer spennende musikalsk uttrykk. Samtidig med utviklingen av det musikalske nivået er våre musikanter både blitt flere og eldre – noe som også muliggjør å ta i bruk slike store instrumenter.

Saken fortsetter under bildet.

C-tuba

– Vi er svært takknemlige for denne fantastiske gaven vi har fått fra Sparebankstiftelsen DNB og gleder oss til mange gode musikkopplevelser fremover, sier korpslederen.

Lilleaker skoles musikkorps skal naturligvis spille både 16. og 17. mai, blant annet i skolens eget tog i nærmiljøet på Lilleaker. Korpset kan også oppleves live på Lilleaker musikkfestival lørdag 9. juni på CC Vest.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...