ANNONSE
Annonse

Store endringer på Maxbo Vækerø

Konsernsjef Carl Otto Løvenskiold og varehussjef Lene Killingstad. Torsdag ble snoren klippet etter at de har gjort om på store deler av varehuset. Foto. Maxbo

Torsdag fremsto det tradisjonsrike trelastutsalget på Vækerø nytt og mer moderne.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2017 kl 20:02

ANNONSE
Annonse

VÆKERØ: I 350 år har det vært trelastutsalg på Vækerø. Nå har Maxbo Stormarked Vækerø ominnredet store deler av varehuset, melder varehuset i en pressemelding til Akersposten.no.

Med ny butikk ruster vi oss for fremtiden og for mange hundre nye år, sier Carl Otto Løvenskiold, eier og konsernsjef.

Varehussjef Line Killingstad og de ansatte har brukt tre måneder på å bygge om butikken, som årlig besøkes av 340 000 oppussingshungrige nordmenn.

Det nye er at MAXBO nå har organisert varehuset etter hvilket rom som skal pusses opp. Et tradisjonelt varehus er organisert etter produkter, slik at man finner maling på et sted, gulv på et annet sted, og tapet på et tredje sted.

– Vi vet hvor vanskelig det er for forbrukere å forestille seg hvordan farger og materialer vil passe sammen i et rom når man skal pusse opp. Nå gjør vi det mye lettere å se helheten i oppussingsprosjektet. Omleggingen vil føre til at folk både kan være tryggere på at de velger riktige farger, og at de bruker mindre tid på beslutninger, sier Line Killingstad, varehussjef på MAXBO Stormarked Vækerø.

Maxbo Vækerø er for øvrig på 13.000 kvadratmeter.

Les også:
Vinterparadiset Husebybakken


Så å si utsolgt på rekordtid

Bonanza i boligmarkedet på Skøyen

Innflytting om halvannet år

Følg Akersposten på Facebook her

ANNONSE
Annonse