ANNONSE
Annonse
Akersposten

Send oss bilder av dyr og natur!

SNACKS: Onsdag møtte Finn Omholt-Jensen på denne flokken med rådyr i Vesteråsveien, der de koste seg med å tygge i seg prydbusker. Foto: Finn Omholt-Jensen

Kan det bli du som stikker av som vinner av Akerspostens store natur- og dyrefotokonkurranse? Vi oppfordrer deg til å ha kameraet eller mobilen klar, og naturligvis sende oss bidraget! Knips i vei.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2016 kl 09:05

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MARKA/OSLO VEST: Mange av oss har Nordmarka som nærmeste nabo, eller vi benytter titt og ofte sjansen til å bruke marka til skiturer, sykling, turer og annen atspredelse.

Spiste prydbusker på Ullerntoppen

Noen ganger kommer vi over uventede undere, sjeldne dyr, spesielt vakre eller spesielle naturfenomener eller rett og slett helt vanlig natur som tar oss med storm.

NYSGJERRIG: Dette rådyret var ekstra interessert i hva Finn Omholt-Jensen drev på med. Foto: Finn Omholt-Jensen

Andre ganger kommer naturen til oss, slik det skjedde for en av Akerspostens lesere, Finn Omholt Jensen onsdag denne uken. Og det var ikke akkurat i marka, men derimot midt på Ullerntoppen, i Vesteråsveien.

– Jeg traff på en flokk med fem rådyr på vei hjem fra jobb. De koste seg med prydbuskene i en villahage i Vesteråsveien, skriver Omholt Jensen i en epost til oss, der han legger ved to fine bilder av rådyrflokken på tur.

Stor konkurranse!

Vi takker Omholt Jensen for bidraget og oppforidrer samtidig deg som leser til å sende oss bilder eller videosnutter hvis du kommer over spesielle, artige, vakre ting, dyr, fenomener i vårt lokalområde, som altså innbefatter Nordmarka. Eneste vi trenger, er din tillatelse til å bruke det fritt i vår avis. Det betyr altså gratis.

Når året nærmer seg slutten, kommer vil til å kåre det beste naturbidraget, og vinneren får en premie, og kanskje det til og med blir et lite intervju her i Akersposten! Hvem vet...

Foreløpig fastslår vi at Omholt Jensen på Ullerntoppen ligger best an, ettersom han har sendte det hittil eneste bidraget. Vi du ta opp konkurransen, og se bildene dine på Akersposten.no, send oss det til tips@akersposten.no.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Lanserer idé om egen pil til høyre i Smestadkrysset

Raser mot VM i skiskyting